- 10 Aralık 2015
- 33
- 17
- 8
Siz denediniz mi kokusunu tarif eder misinizEstée Lauder Modern Muse hem kimsede çok yoktur hem de ödüllü güzel bir parfüm
Nasil peki kokusu ben baktım ona da içeriği beğeneceğimi düşünüyorum ama genede kullanmak lazim beyaz tenliyim bende kalıcı olmayan koku yok bir çok koku denedim hepside begenilir ama genede bu benim kokum dedigim olmadiSiz denediniz mi kokusunu tarif eder misiniz
BEN aldım tous gold buram buram cicek kokuyoo cok güzell ama cok asırı kalıcı deil 2,3 saat kalıyoo suan satmayı düşünüyrmmArkadaşlar ben parfüm arayışı içindeyim kaç aydir bir sürü koku denedim ama istediğim kokuyu bulamiyorum daha bakmam gereken çok parfüm var biliyorum ama küçük bir ilçede yaşadığım için gidip bakacak bir yer bulamiyorum daha doğrusu öyle bir yerde yok burda ne olur yardim edin tavsiyelerinize ihtiyacim var. Ben kalıcı çiçek kokularini seviyorum ama buram buram da kokmali ne çok hafif ne çok uçucu
Teşekkür ederim bende diordan jadore aldim kalıcı gibi guzelde kokuyor ama bulunduğum ortama koku yaymiyor sanirim gerci daha bugün elime ulaştı bekleyip gorecez tepkileriBEN aldım tous gold buram buram cicek kokuyoo cok güzell ama cok asırı kalıcı deil 2,3 saat kalıyoo suan satmayı düşünüyrmm
jador güzel koku bnce nerden aldınızz acabaTeşekkür ederim bende diordan jadore aldim kalıcı gibi guzelde kokuyor ama bulunduğum ortama koku yaymiyor sanirim gerci daha bugün elime ulaştı bekleyip gorecez tepkileri
İnternetten bi siteden sipariş vermiştim kokusunu bilmeden aldim aslinda istediğim gibi ama miss dior kadar etrafa yayilmiyor onu da kullandim gectiginiz yerden kokusu kaliyor miss dior'unjador güzel koku bnce nerden aldınızz acaba
aynen escada süperrr yaa herkess soruyoo kullanınca ama yazın boguyor lancom mor lan hangisi ? trsor muEscade magnezium şeker gibi kokarsın çok hoş kokusu.daha farklı istersen lancome mor olan
Şekerli bi koku mu o ? Onerileriniz için çok teşekkür ederim ilk firsatta deneyecem onudaEscade magnezium şeker gibi kokarsın çok hoş kokusu.daha farklı istersen lancome mor olan
bnde gectigim yerlerde iz bırakan kokuları cok seviyormm ... escada magnesitm .burberyy classıc ysl black opium o konuda basarılıydıİnternetten bi siteden sipariş vermiştim kokusunu bilmeden aldim aslinda istediğim gibi ama miss dior kadar etrafa yayilmiyor onu da kullandim gectiginiz yerden kokusu kaliyor miss dior'un
ilk kez duyuuyormm bu kokuyu Gucci emperium nerden bulabilrz ne tarz bi koku ?Gucci emperium etkiliyeci bi parfum
Diorun parfumlerinide cok severin
Lancom hyponeseaynen escada süperrr yaa herkess soruyoo kullanınca ama yazın boguyor lancom mor lan hangisi ? trsor mu
aa evett oda cok güzel ama benm eşim begenmedi nedenseLancom hyponese
Ya Rabbim sen aklima mukayet pardon canim kizim cok yordu beni ondan yanlis yazmisim ismini gucci premiereilk kez duyuuyormm bu kokuyu Gucci emperium nerden bulabilrz ne tarz bi koku ?
Escada yi merak etmeye başladımbnde gectigim yerlerde iz bırakan kokuları cok seviyormm ... escada magnesitm .burberyy classıc ysl black opium o konuda basarılıydı
bnde gectigim yerlerde iz bırakan kokuları cok seviyormm ... escada magnesitm .burberyy classıc ysl black opium o konuda basarılıydı
oyy kıyamam yaa :)) bende öle malesff bebşler sayesınde zaten bu saate kadar ayaktayzz onuda cok meyveli buldu eşim ben ne begensem illa eşim begenmıyoo zaten :) ama güzel oda etkili bir kokuYa Rabbim sen aklima mukayet pardon canim kizim cok yordu beni ondan yanlis yazmisim ismini gucci premiere
Tresor midnight roseoyy kıyamam yaa :)) bende öle malesff bebşler sayesınde zaten bu saate kadar ayaktayzz onuda cok meyveli buldu eşim ben ne begensem illa eşim begenmıyoo zaten :) ama güzel oda etkili bir kokuhafif freshh ciceksı cok az da tatlımsı kokuları seviyoo bakalımm arayıtym bnde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?