- 22 Ekim 2016
- 29
- 10
- 18
- 45
bir parfüm tutkunu olarak aynen canm bende bulamadım maleseff.. ya bazen denk geliyorz yanımızdan gecen birinden missler gbi harika bir koku alıyrm tabı soramıyozzsora burdaki yorumlara bakıyorm herkes bu dertten müzdarp o güzel kalıcı harika farklı parfümleri kullananlar kim acaba cok merak ediyorm :))
canm benmde favori kokum shiseido zen zaten cok begenıyrm onu demekki koku zevklerimzde birbirne yakın :) narsico ...zen....alien edp escada magnetism favori kokularm cok severim bana en cok sordukları black opium ve escada oldu :) ama ynede aradgımı bulmus degilimShiseido Zen klasik bir koku ama hala çok beğeniyorum. Floral ve odunsu kokuları bir arada kullanmayı çok seviyorum. Bir çok insanın başağrısı sebebi olan rahatsızlığı da vermiyor. Frezya gibi beyaz çiçek kokularını seviyorsanı bunu deneyin.
Başkasının üzerindeki koku her zaman çok güzeldir bu kural değişmez. Emin olun bir başkası da sizin üzerinizdeki kokuyu beğeniyordur. Günlerdir masamda duran victoria secret kremimi başkası kullanınca birden bire çok güzel bir koku oluverdi gözümde:)
Ayy aynen millet nerden buluyo yabir parfüm tutkunu olarak aynen canm bende bulamadım maleseff.. ya bazen denk geliyorz yanımızdan gecen birinden missler gbi harika bir koku alıyrm tabı soramıyozzsora burdaki yorumlara bakıyorm herkes bu dertten müzdarp o güzel kalıcı harika farklı parfümleri kullananlar kim acaba cok merak ediyorm :))
Konuyu takipteyim, güzel fikirler var; denenecekler listesine ekliyorum bunları daPaylaşım için hepinize teşekkürler
Dkny cashmere ?meyveli kokuları çok sevmiyorum ben pudralı çiçeksi kokulara bayılıyorum :)
cacharel noa,chloe,lacoste pour femme gibi :) önerebileceğin başka kokular var mı issey miyake çok ilgimi çekti
dkny golden delicious denedin mi?Dkny cashmere ?
Lancome hypnose
Ee bi de coco var mademoıselle
Bende saf meyve kokusu sevmem ama çiçeksiliğin yanında biraz pudramsı biraz kremsi biraz mayhoş biraz meyve ve böyle şampuanımsı kokulara
ba yı lı yo rum
Senin bana tavsiyen varmı peki :)
Söylediklerinin arasında bi tek emozıone denemedim nasıl bi koku bu ?dkny golden delicious denedin mi?
birde just cavalli var çok sevdiğim.
salvatore ferragoma emozione. buna bayılıyorum fakat alıp kullanamadım henüz
bvlgari jasmin noir çok güzel gizemli bir koku. harika bir yasemin yorumu
versace crystal noir. kremsi hindistan cevizi. sıcak yumuşak harika. kesinlikle ağır bayıcı değil.
chloe edp benim bebeklerimden biri çok seviyorum :)
armani mania yı biliyor musun? zor bulunuyor. sanırım üretimden kalktı. o yüzden elimdeki şişeyi çok iyi saklıyorum
212 nyc var birde. duştan çıkmışsın gibi kokuyor. çok fresh su gibi bir koku. kalıcılığıda mükemmel.
şimdilik bu kadar :)
signorina yı bilmiyorumSöylediklerinin arasında bi tek emozıone denemedim nasıl bi koku bu ?
Signorina benziyormu ?
canm armani mania pendikte bir avm de sevilde gördüm hala satılıyor ...bilgin olsnsignorina yı bilmiyorum
ama emozione yi chloe love denemek için gittiğimde tekin acarda denetmişlerdi bence bunu daha çok seversiniz chloe love çok bilindik diye.çok romantik yumuşacık bir koku. çiçekci ve pudralı kokular sınıfında. uzun zaman oldu deneyeli şu an tam hatırlayamıyorum ama çok etkilenmiştim kokladığımda. ve acayip kalıcı.
Canım ben eskişehirdeyim :)canm armani mania pendikte bir avm de sevilde gördüm hala satılıyor ...bilgin olsn
ben gecenlerde bir sürü koku denedim en az 5 tane falan denedim eşim sadece emozione yi begendi hafif ciceksi bir koku cok kalıcı ama tamamen çicek kokusu diyebilirzz bide içinde iris ve süsen çicegi varmıs zaten cok karısık meyveli falan deil tamamen çiceksi bir koku agır degil kesinlıkle signorina sanki braz tatlımsı gbiydi bu öle degil ...Söylediklerinin arasında bi tek emozıone denemedim nasıl bi koku bu ?
Signorina benziyormu ?
canım olurda almak istersen oralarda bulamazsan ben yardımcı olurum burdanCanım ben eskişehirdeyim :)
teşekkür ederim canım :)canım olurda almak istersen oralarda bulamazsan ben yardımcı olurum burdan
rica ederm :)teşekkür ederim canım :)
Evet signorina tatlımsı ama ben saf çiçek kokusuda sevmemki...ben gecenlerde bir sürü koku denedim en az 5 tane falan denedim eşim sadece emozione yi begendi hafif ciceksi bir koku cok kalıcı ama tamamen çicek kokusu diyebilirzz bide içinde iris ve süsen çicegi varmıs zaten cok karısık meyveli falan deil tamamen çiceksi bir koku agır degil kesinlıkle signorina sanki braz tatlımsı gbiydi bu öle degil ...
Chloe love hep boğucu geldi bana , sevemedimsignorina yı bilmiyorum
ama emozione yi chloe love denemek için gittiğimde tekin acarda denetmişlerdi bence bunu daha çok seversiniz chloe love çok bilindik diye.çok romantik yumuşacık bir koku. çiçekci ve pudralı kokular sınıfında. uzun zaman oldu deneyeli şu an tam hatırlayamıyorum ama çok etkilenmiştim kokladığımda. ve acayip kalıcı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?