CEKET

image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg

düğünde giyinmiştim içine siyah atlet üzerine de yeşil ceketi giyip önünü bağlıyodum
whatsap kullanıyorsan oradan konuşalım

seninle konusuyom zannetmistim saba adli arkadasla konusuyormusum kargon gelince haber et canim olur mu bende biseyler yazmak istedim kizlar dergun80 yani hulya cok tatli ve cok anlayisli bir arkadas burda bana denk gelenler en azindan o ksdar samimi ki canim benim hersey gonlunce olur ins gule gule kullan tekrardan cok cok opuyom takipteyim seni

slm canım. güzel düşüncelerin için çok teşekkür ederim. senin gönderdiğin ürünler bugün elime geçti. hepsi tertemiz ve kaliteli. ben de güvenle seni tavsiye ediyorum :)

Vucüt Kil maskesi ne kadar acaba. nasıl kullanılıyor?

merhaba canım, fiyatı 10 tl düşünüyorum. çünkü yurtdışında bunlar euro olarak oldukça pahalı. duşa girerken tüm vücuduna sürüp, biraz bekliyorsun. sonra duş alıyorsun, ipek gibi oluyorsun :)

merhaba, sizden daha önce alış veriş yaptım ve çok memnun kalmıştım. şimdi yine birşeyler almak istiyorum. tencere setinizi yazlık eve alsam diye düşündüm. fiyatı nedir? kargosu sizden olursa ne olur? teşekkürler. sevgiler.
Merhaba dermiss. Memnun kalmana sevindim. Tencereleri kargo senden olursa 40, benden olursa 50'ye yollayabilirim.

X