Bebek İkinci El çekçekli spiderman orıjınal çanta ve temiz 7-8 yaş montlar....sweatler...gömlekler...

çekçekli 15 tl. omuz askılı 10 tl. postacı tarzı küçük boy 5 tl. hepsi orijinalidir....yırtığı pırtığı yoktur...:nazar::nazar:

$turuncu.jpg :nazar: $IMG_0681.jpg :nazar: $IMG_0684.jpg $IMG_0674.jpg :nazar: $wenýce gömlek 7-8 yaþ 8 tl..jpg :nazar: $wenýce gömlek.jpg $IMG_0671.jpg :nazar: $IMG_0672.jpg :nazar: $IMG_0625.jpg $IMG_0623.jpg
montun fiyatı nedir?
:nazar:

merhaba sordukların bunlardı değil mi? kolsuz tişörtler 4 tane vardı zannedersem sordukların bu ikisi? görüşmek üzere.....iyi akşamlar....

$IMG_0664.jpg $IMG_0665.jpg

çanta orijinal canım 5 tl...ama diğerleriyle beraber alınca üç çantaya 25 tl.dedim.ben İstanbul kartalda oturuyorum kapıda ödeme önceden varmış.şimdi kalkmış 31 mart itibarıyle..:nazar::nazar:

5 tl olur....canım.....:nazar: ama kargoya değer mi oğlun kaç yaşında diğer ürünlere baktın mı?

diğer konularına da baktım bize uyan birşeyler var mı diye ama yok canım oğlum 1 yaşında daha :) ben almak istiyorum çantayı özelden mail yazar mısın adres bilgilerini göndereyim ben henüz özel mesaj yazamıyorum..

Back