cecile mor resimli

• Konu Sahibi Konu Sahibi xyz89
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
X

xyz89

Ziyaretçi
ben bundan kullanıyorum bu kokunun içeriğini bilen var mı yada kullananlar ne kadar memnun

Eklentiler

• $images.jpg
    3,2 KB · Görüntüleme: 94
Ben de geçenlerde bununla ilgili bir başlık açmıştım ve kimseden cevap gelmemişti. Kliniğimizdeki sorumlu bayan doktorumuz kullanmıştı ve ben çok beğenerek sormuştum. Harika bir koku bence, hangi parfümün taklidi bilmiyorum, ama öğrenirsem çok mutlu olacağım.

cecile pembayi kullanıyorum bazen çok tatlı kokusu var tam yazlık....zemuszemus

ya mor olanı bı bambaska guzel yaaaaa cok farklı bı kokusu var cok etkıleyıcı gelıyo bana

Bende mavisini kullanıyorum...

neden kımse mor kullanmıyor onu anlamadım ya mavı ya pembe arkadaslar bırde morunu deneyın yaaaaaa

ben mor delısıyımdır herseyım mordur acaaba ondan mıdır kı

cecile pembeyi eşim hediye almıştı morunu da deneyecem bakalım merak ettirdinkaydirigubbakcemile5

Kesinlikle denenmeli, ama diyorum ya hangi parfümün taklidi olduğunu bilsem gidip orijinalini alacağım o kadar baş döndürücü yani.

Bende kokusunu çok beğenerek aldım moru kullanıyorum
ama kalıcı değil koku olarak çok güzel ama kalıcılık olarak
tavsiye etmiyorum.

İşte ben de bu sebeple orijinali ne konusuna feci takıldım. Pembe olan Cacharel Amor Amor' un aynısı. Ya mor:bbo:

bende yeşil kullanıyorum çok fresh bir koku moru hiç kullanmadım bilmiyorum

ben pembe ve mavi sini kullandım kokuları gayet hoşş

pembe amor amor, mavi armani mania, mor da sanırım wish ama emin değilim, ben en çok yeşili beğeniyorum

mor sankı bıraz erkek kokusu gıbı mı

ya peki kızlar yeşili hangi kokunun taklidi..bende yeşilini merak ediyorum ??? bilen varmııı??

bunun pembesini hiç tavsiye etmem ablam almıştı bana ve kullanamadım çok mide bulandırıcı bi koku

aynen ya moru da iğrenç gibi geldi bna çok ağırrr hiç bi çiçeksilik içine çekilecek bir koku değil nasıl kullanıyorsunuz .s.s size de ağır gelmiyor mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…