E
eylemahu
Ziyaretçi
- Konu Sahibi eylemahu
Cecile Eyeshadow Palette arkadaşlar bu farı kullanan varmı menunmusnuz nasıl simleri güzel duruyor mu? birde fiyatları nasıl?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım yeşil tonlarında olan süper:asigim:ben ıslak kullanıorum harika oluyo:lepi:bnde yarın alıcam ama hangi rengni alsam karar veremedim :asigim: yeşil tonlarını alcam sanırım
canım yeşil tonlarında olan süper:asigim:ben ıslak kullanıorum harika oluyo:lepi:
hatta bugün yaptığım makyajı koymuştum kendi yaptığınız göz makyajı topiğine koymuştum bak bi istersenŞeniz
bende var hemde 3 paleti birden:1shok: çok tatlı simleri var. hem gece hem gündüz kullanılır. öle göze kaçmıyo simleri parıl parılda yapmıyor.süprizzzzz bide yumuşak. eğer fırça kullanıyosan pıt diye dokundursan yapışıyo fırçaya Şeniz
yz ztn gece rüyamda kk.yı görüorum bide cecile.i sokmaın iice aklıma =) yrna kdr sabredemicem
:roflol::roflol: yakında tekin acar sevil de falanda dolanırsın :asigim: ben bi kere öle rüya gördüm de
hadi yaa hobide indirimmi var başka hangi ürünlerde var canım benim göz kalemi almam lazımdaadelikafaduldenArkadaşlar ben bugün mavi ve pembe tonunu aldım İzmir de olanlar varsa HOBİ Parfümerilerde cecile in ürünlerinde %25 indirim var 14.90a aldım oradan=)