Bebek İkinci El ♫♫♫ CCS ÇANTA ...bebek çantası tarzında 7 gözlü...

bugsbunny 1.jpg wınx çekçekli çanta.jpg wınx ilkokul 1.jpg actıonman ilkokul çantası.jpg
Kalan çantalar buyrun hanımlar...hepsi orijinal ve uygun...1 çekçekli wınx 10 tl,wınx askılı 15 tl, actıonman 20 tl, bugs bunny 5 tl....3 adet beslenme ,spiderman beslenme ve kırmızı süslü kız çantası hediye.....

Eklentiler

• beslenme 1.jpg
    beslenme 1.jpg
    80,5 KB · Görüntüleme: 252
  • beslenme 4.jpg
    beslenme 4.jpg
    71 KB · Görüntüleme: 222
  • beslenme 5.jpg
    beslenme 5.jpg
    78,7 KB · Görüntüleme: 231
  • KIRMIZI ÇANTA HEDİYE 20 TL ALIŞVERİŞE.jpg
    KIRMIZI ÇANTA HEDİYE 20 TL ALIŞVERİŞE.jpg
    17,1 KB · Görüntüleme: 279
  • spiderman.jpg
    spiderman.jpg
    56,2 KB · Görüntüleme: 330
Son düzenleme:
pembe bale elbisemiz + bandana....3-7 yaş giyebilir elastik bir kumaşı vardır....(düşünen olursa resimdeki beyaz bale elbisemizde var..Arkasında kelebek şeklinde tülü de var..resim koyabilirim)

Eklentiler

• bale pembe 3-7 yaş.jpg
    bale pembe 3-7 yaş.jpg
    249,7 KB · Görüntüleme: 275
  • bale bandana.jpg
    bale bandana.jpg
    12,8 KB · Görüntüleme: 258
  • bale pembe.jpg
    bale pembe.jpg
    18,3 KB · Görüntüleme: 345
Son düzenleme:
NbmYRk.jpg
kYmZyv.jpg

Günaydın bayanlar....3-7 yaş eteği tütülü balerin kıyafeti + bandana+pembe konç....doğum günlerinde giyilir....kızlar bayılır...(benimki öyleydi)
fiyatı 15 tl. (sıfırlarına nazaran çok uygundur):nazar::nazar::nazar:

Son düzenleme:
Erkek anneleri.....
Bakugan serisi.....7 Bakugan ve 6 adet miknatisli kartlari....kartın üzerine yavaşça atıyorsunuz Bakugan açılıyor...öğrendik artık :)

MlmDmk.jpg
:nazar::nazar::nazar::nazar:
bakugan.jpg
5 tl....

20 tl.lik alışverişe kız-erkek çocuklarımız için farklı hediyelerim var.:nazar::nazar::nazar:Görmedim demeyin , erkek çocuklara demir kaliteli arabalar, kızlara beslenme çantaları, wınx taçlar- kolyeler.....Buyrun standımıza....

:nazar::nazar::nazar:Arkadaşlar hepimiz KK forumunda vaktimizden fedakarlık yaparak, çocuklarımızın küçülenlerini veya hediye gelen küçük giysileri , o an için ihtiyacı olan arkadaşlarla buluşturuyoruz....Fakat bu ürün ayırma işini pek sevemedim.. Yani ürün ayrılır, düşünülür veya yeni eklenecekler beklenir.....Ama 15 günde sürmez yani bu işlem...En azından bi "ce eeeeeee" denir....Kendisini hatırlatır...Bilemiycem artık :( bana dönüş yaparsa ayıran arkadaşlar iyi olur....Alınmaca gücenmece yok.... Ben çok dürüstçe girdim bu işe, herkesten de aynı davranışı beklemem gayet doğal sanırsam.....Herkese iyi akşamlar......:nazar::nazar::nazar::KK55:

:nazar:SON KALANLAR 2 ÇANTA.....BAKUGANLAR VE BALERİN KIYAFETİ....konumuzda kalan ürünler.....alanlar memnun....

1- Actıonman çanta 20 tl...alana spiderman beslenme kutusu hediye olacak..
2- Wınx ilkokul çantası 15 tl....alana hannah montana beslenme çantası hediye olacak....
3- Bakuganlar (erkek anneleri buyrun) 7 bakugan 6 adet mıknatıslı kartı orıjınal... 5 TL 4- Balerin kostümü 3 - 7 yaş 10 tl ( pembe bandanası ve pembe konçu var hediyesi):nazar::nazar::nazar:

wınx ilkokul 1.jpg actıonman ilkokul çantası.jpg bakugan ve mıknatıslı kartları.jpg bakugan.jpg bale pembe.jpg beslenme HEDİYE.jpg spiderman.jpg

Son düzenleme:
Eveet bu konumuzda 4 ürünümüzkaldı...............

2 çanta kaldı...WINX ilkokul çantası hediyesi beslanme çantasıyla 15 tl.....actıonman çanta 20 tl+ hediyesi spiderman beslenme kabı orıjınal ) ...ve Bakugan erkek çocuklara (süper eğlenceli açılıp kapanıyor ve mıknatıslı kartlara yapışıyor) 5 tl..., balerin kıyafeti(çok uygun bandanası ve tokasıyla beraber 10 tl)...

Yetişen alıyor......

Vee minik sürpriz hediyeler....Kızlara taç, toka...Erkeklere oyun kartları, minik arabalar....

madem hatırlat diyorsun hatırlatayım canım.bana ben ten beslenme kabının fotosunun çekecekin.ve kız montu bekliyoruz hala.unuttun sanırım canım.

spiderman.jpg actıonman kalın klasör.jpg actıonman ilkokul çantası.jpg
Actıonman ilkokul sırt çantası , actıonman klasör ve spiderman beslenme kabı(tek gözlüdür) KAÇMAZ
Üçlü takım 20 tl yaptım...Gece indirimi :KK49:

Son 2 okul çantamız ilk sayfada güncellendi.....Hediyeleriyle birlikte....Ayrıca bakugan ve balerin elbisemiz duruyor.....:KK25:

Actıonman çanta + spiderman beslenme kabı
Bale elbisesi + bandanası + tokası
Bakuganlar ve kartları Meral101 arkadaşıma verilmiştir....

Son düzenleme:
Bu konuda sadece WINX ilkokul çantamız ve hediyesi beslenme çantası kalmıştır. Fiyatı 15 tl.dir.İyi durumdadır... Kaçırmayın derim :KK54:
wınx ilkokul 1.jpg wınx ilkokul 2.jpg wınx ilkokul.jpg + beslenme HEDİYE.jpg = 15 tl

Back