Bebek İkinci El ♫♫♫ CCS ÇANTA ...bebek çantası tarzında 7 gözlü...

Bnm findik daha 18 aylik o yuzden hepsi cok buyuk olur tesekkurler :)
Ay canım Allah bağışlasın...En güzel zamanları...İşte yaşını bilmeyince zor oluyor....O zaman bu çanta uyar senin minnoşa....Oyuncak konuma da bakabilirsin....Görüşmek üzere....

beslenme 5.jpg beslenme 1.jpg beslenme 4.jpg
BESLENME ÇANTALARI HEDİYE VERİLECEKTİR....Çantalarımız da bunlar kalanlar....

wınx ilkokul 1.jpg bugsbunny 1.jpg wınx çekçekli çanta.jpg

HEDİYE 20 tl. lik alışverişe
G1r792.jpg

KIZLAR İÇİN ÇOK GÜZEL 1 GÖZÜ VAR ORTADA.....

wınx çekçekli çanta 3.jpg 8.jpg bugsbunny 1.jpg
1-çekçekli wınx ilkokul çantası .. beslenme çantası ve minik çöp kovası hediye 20 tl.
2-wınx çanta ve beslenme çantası hediye 20 tl
3-bugs bunny çanta 5 tl.
4-ayrıca 20 tl.lik alışverişe aşağıdaki 4 çantadan biri hediye

beslenme 1.jpg beslenme 4.jpg beslenme 5.jpg KIRMIZI ÇANTA HEDİYE 20 TL ALIŞVERİŞE.jpg

B9j3nM.jpg

ACTIONMAN ORIJINAL İLKOKUL ÇANTASI 20 TL.... (ORTA GÖZÜ GENİŞ, kullanım açısından güzel, önde fermuarlı yeri var, yanda su koyma yeri)

Son düzenleme:
Herkese günaydınlar....pazartesini sendromsuz geçirelim ...Güzel indirimlerle başlayalım..Hadi buyrun sayfama.....Her ürüne kız - erkek hediyelerim olacaktır....:KK54:

Barbie bebekler yedek kıyafetleri de vardır .. barbie ikisi 10 tl. 1-barbie bebek.jpg bebek 2.jpg gül bebek 1.jpg gül bebek 2.jpg gül bebek 3.jpg gül bebek 4.jpgAçılıp kapanabilen orijinal bebek...Yeşil düğmeye basınca bebek yaprakların arasından çıkıyor, sonra takılıyor.... 10 tl...Toplu alımda uygun fiyatlarım vardır....

Barbie bebekler yedek kıyafetleri de vardır .. barbie ikisi 10 tl. Eki Görüntüle 1298612 Eki Görüntüle 1298613 Eki Görüntüle 1298614 Eki Görüntüle 1298615 Eki Görüntüle 1298616 Eki Görüntüle 1298611 Açılıp kapanabilen orijinal bebek...Yeşil düğmeye basınca bebek yaprakların arasından çıkıyor, sonra takılıyor.... 10 tl...Toplu alımda uygun fiyatlarım vardır....
bunlar duruyor mu canım.duruyorsa istiyorum.bugün ödemeyi yapamadım yarına kaldı canım.akşama adresimi göndereyim.yarına kaldı artık.

bunlar duruyor mu canım.duruyorsa istiyorum.bugün ödemeyi yapamadım yarına kaldı canım.akşama adresimi göndereyim.yarına kaldı artık.
gül bebek 4.jpg Gül bebek 10 tl(açılıp kapanıyor ve çıkıyor içinden)
1-barbie bebek.jpg bebek 2.jpg Bunların adedi 5 tl...

Vyb68v.jpg
nGB29M.jpg

oyuncak çamaşır makinesi 24 cm yüksekliği düğmeye basınca içindekiler dönüyor....sepeti , su hortumu ve askısı var.....deterjan gözü var..... 8 tl...(artık kızınız yıkasın çamaşırları)

çamaşır makinesi ve siyah ortopedik ayakkabı Serraelf arkadaşıma ayrılmıştır.....

Eklentiler

• siyah ortopedik 3.jpg
    siyah ortopedik 3.jpg
    59,1 KB · Görüntüleme: 154
  • çamaşır makinesi.jpg
    çamaşır makinesi.jpg
    25,1 KB · Görüntüleme: 170
Günaydın bayanlar..... verildi:KK54:

Eklentiler

• gül bebek 1.jpg
    gül bebek 1.jpg
    3 KB · Görüntüleme: 197