Ay canım Allah bağışlasın...En güzel zamanları...İşte yaşını bilmeyince zor oluyor....O zaman bu çanta uyar senin minnoşa....Oyuncak konuma da bakabilirsin....Görüşmek üzere....Bnm findik daha 18 aylik o yuzden hepsi cok buyuk olur tesekkurler :)
özelden mesaj atıyorum canım....Konuma nasil bakildigini bilmiyorum ki :)
bunlar duruyor mu canım.duruyorsa istiyorum.bugün ödemeyi yapamadım yarına kaldı canım.akşama adresimi göndereyim.yarına kaldı artık.Barbie bebekler yedek kıyafetleri de vardır .. barbie ikisi 10 tl. Eki Görüntüle 1298612 Eki Görüntüle 1298613 Eki Görüntüle 1298614 Eki Görüntüle 1298615 Eki Görüntüle 1298616 Eki Görüntüle 1298611 Açılıp kapanabilen orijinal bebek...Yeşil düğmeye basınca bebek yaprakların arasından çıkıyor, sonra takılıyor.... 10 tl...Toplu alımda uygun fiyatlarım vardır....
bunlar duruyor mu canım.duruyorsa istiyorum.bugün ödemeyi yapamadım yarına kaldı canım.akşama adresimi göndereyim.yarına kaldı artık.
bunlar duruyor mu canım.duruyorsa istiyorum.bugün ödemeyi yapamadım yarına kaldı canım.akşama adresimi göndereyim.yarına kaldı artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?