Bebek İkinci El ♫♫♫ CCS ÇANTA ...bebek çantası tarzında 7 gözlü...

alselsiaz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2014
1.100
134
173
bebek çantası 1 - Kopya.jpg bebek çantası 5.jpg bebek çantası 2 - Kopya.jpg bebek çantası 3 - Kopya.jpg bebek çantası 4.jpg
KALAN ÇANTAMIZ ....
CCS marka bebek çantası veya ne amaçla kullanmak isterseniz..:KK66:

yükseklik- 42 cm eni 40 cm 7 gözü vardır....omuza taktığınızda arkada çok dikkatli bakıldığında bile zor görünen minik bir hatası var....sorun olacağını sanmıyorum... 20 TL

Son düzenleme:
LoWnq0.jpg
1nlgAB.jpg
rdo2ba.jpg

WINX ilkokul çantası 1.sınıftan 4.e kadar kullanılabilir....4 bölmeli çok kullanışlıdır..Her iki yanda su koyma yeri var....Orijinal, kullanışlı ve sağlamdır.... 20 tl...

Qgo7Dr.jpg
Ml3vN7.jpg
q2ZW6V.jpg
9pPdMO.jpg

Wınks çekçekli çanta küçük boy...Çöp kovası hediyesi...Anasınıfı 1.ve2.sınıfta kullanabilir....Yaygan çanta orijinaldir....5 gözü vardır....Sadece sap kısmında kısalık var....bir tanesinde... 15 tl....

2QVElv.jpg
Y57Om2.jpg
8E7NAn.jpg
Dk0ypo.jpg
m8WJm8.jpg

WINX BESLENMEÇANTASI, HANNAH MONTANA BESLENME, BARBİE İKİ GÖZLÜ BESLENME....çANTA ALANLARA HEDİYE.....

Beslenme çantası hediyelidir.....Seç al takım yap çanta ve beslenmeyi....Barbie beslenme, wınx beslenme, hannah montana(2 farklı model) Aşağıda beslenme çantalarını ekledim.Seçebilirsiniz....Ortaokullu olduk hepsi yeni kaldı...İçleri temiz ve sağlamdır.....
pYpWNm.jpg
3Rnql2.jpg
R6lPp6.jpg

WINX ANASINIFI VEYA GEZME ÇANTASI SIRT ASKILI ..İçinde orta yeri fermuarlı bir göz...Dışında da fermuarlı bir göz.....Orijinaldir,kullanışlı ve sağlamdır.... 20 tl....
Canım bu çanta ıcın ozelden goruselım mı

Eklentiler

• wınx ilkokul 1.jpg
    wınx ilkokul 1.jpg
    92,3 KB · Görüntüleme: 363
  • beslenme 2.jpg
    beslenme 2.jpg
    99,1 KB · Görüntüleme: 303
OdpzGQ.jpg
zE7p66.jpg

BUGS BUNNY sırt çantası....Ortasında fermuarlı minik bir gözü vardır....Küçük çocuklara uygundur...Herhangi bir problemi yoktur...Yeni gibidir...

:nazar::nazar::nazar:Çantalar hepsi tekrar satıştalar..Her çantaya 1 beslenme çantası hediye edeceğim..Çekçeklinin bir de minik çöp kovası var isterseniz....:nazar::nazar::nazar:

Beslenme çantası hediye verilecektir........Seç al takım yap çanta ve beslenmeyi....Barbie beslenme, wınx beslenme, hannah montana(2 farklı model) Aşağıda beslenme çantalarını ekledim.Seçebilirsiniz....Ortaokullu olduk hepsi yeni kaldı...İçleri temiz ve sağlamdır.....
Anasınıfı ve ilkokul çantaları, beslenme kapları,beslenme çantaları,ayakkabılar(spor ve okul),eşofman,pantolon,pijama ..ne ararsan var hanımlar topluca çıkın çıkın gelin :)

Eklentiler

• wınx ilkokul 1.jpg
    wınx ilkokul 1.jpg
    92,3 KB · Görüntüleme: 268
  • benten.jpg
    benten.jpg
    67,8 KB · Görüntüleme: 255
  • beslenme 1.jpg
    beslenme 1.jpg
    80,5 KB · Görüntüleme: 204
  • beslenme 2.jpg
    beslenme 2.jpg
    99,1 KB · Görüntüleme: 181
  • beslenme 3.jpg
    beslenme 3.jpg
    113,3 KB · Görüntüleme: 210
  • beslenme 4.jpg
    beslenme 4.jpg
    71 KB · Görüntüleme: 162
  • beslenme 5.jpg
    beslenme 5.jpg
    78,7 KB · Görüntüleme: 157
  • bugsbunny 1.jpg
    bugsbunny 1.jpg
    73,8 KB · Görüntüleme: 181
  • spiderman.jpg
    spiderman.jpg
    56,2 KB · Görüntüleme: 157
  • wınx çekçekli çanta.jpg
    wınx çekçekli çanta.jpg
    121,1 KB · Görüntüleme: 314
canım eşortman ,
pantolon ve erkek spor ayakkabıları ne zaman eklersin kaçırmıyayım onları
Canım erkek ayakkabıları ayırtıldı :KK43: kızlara kaldı okul için var, gümüş rengi hafif topuklu ayakkabı,sandalet, ceyonun terliği var, kız için kadifepantolon , eşofman koydum diğer ayakkabı konusunda...erkek pantolonu yarın koyabilirim ...küçülenlere bakıcammm...görüşürüz byyy

5 TL...KAÇIRMAYIN BUGS BUNNY çanta ortası fermuarlı ....yeni gibidir....

Eklentiler

• bugsbunny 1.jpg
    bugsbunny 1.jpg
    73,8 KB · Görüntüleme: 139
  • bugsbunny.jpg
    bugsbunny.jpg
    93,9 KB · Görüntüleme: 163
Oraya geliorum ama avrupa yakasindayim kiz icin baska neler var tek urune kargo mantiksiz
Evet tek çanta için kargo fazla olur...Kızınız kaç yaşında bilmiyorum...Fakat 5-6 yaş kot etek ekledim...7-8 yaşa kadife pantolon eşofman var ..resimlerini ekledim....Wınx çantalar var...9-10 yaşa okul ayakkabısı, sandalet var....oyuncaklar var kitaplar var....çok amaçlı yani yok yok:) kısaca 3 konum var zaten bakabilirsin....

Back