- 25 Mart 2014
- 1.100
- 134
- 173
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım bu çanta ıcın ozelden goruselım mıBeslenme çantası hediyelidir.....Seç al takım yap çanta ve beslenmeyi....Barbie beslenme, wınx beslenme, hannah montana(2 farklı model) Aşağıda beslenme çantalarını ekledim.Seçebilirsiniz....Ortaokullu olduk hepsi yeni kaldı...İçleri temiz ve sağlamdır.....![]()
![]()
![]()
WINX ANASINIFI VEYA GEZME ÇANTASI SIRT ASKILI ..İçinde orta yeri fermuarlı bir göz...Dışında da fermuarlı bir göz.....Orijinaldir,kullanışlı ve sağlamdır.... 20 tl....
Görüşelim ....Canım bu çanta ıcın ozelden goruselım mı
winx okul çantası ve barbie beslenme çantası bunlarda olsun.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
WINX BESLENMEÇANTASI, HANNAH MONTANA BESLENME, BARBİE İKİ GÖZLÜ BESLENME....çANTA ALANLARA HEDİYE.....
winx okul çantası ve barbie beslenme çantası bunlarda olsun.
Anasınıfı ve ilkokul çantaları, beslenme kapları,beslenme çantaları,ayakkabılar(spor ve okul),eşofman,pantolon,pijama ..ne ararsan var hanımlar topluca çıkın çıkın gelin :)Beslenme çantası hediye verilecektir........Seç al takım yap çanta ve beslenmeyi....Barbie beslenme, wınx beslenme, hannah montana(2 farklı model) Aşağıda beslenme çantalarını ekledim.Seçebilirsiniz....Ortaokullu olduk hepsi yeni kaldı...İçleri temiz ve sağlamdır.....
Canım erkek ayakkabıları ayırtıldıcanım eşortman ,
pantolon ve erkek spor ayakkabıları ne zaman eklersin kaçırmıyayım onları
İst. Kartaldayım....Ben alabilrm semt olarak neredesnz
Evet tek çanta için kargo fazla olur...Kızınız kaç yaşında bilmiyorum...Fakat 5-6 yaş kot etek ekledim...7-8 yaşa kadife pantolon eşofman var ..resimlerini ekledim....Wınx çantalar var...9-10 yaşa okul ayakkabısı, sandalet var....oyuncaklar var kitaplar var....çok amaçlı yani yok yok:) kısaca 3 konum var zaten bakabilirsin....Oraya geliorum ama avrupa yakasindayim kiz icin baska neler var tek urune kargo mantiksiz