How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Cce Efeden ok korkuyorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi efetubi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

efetubi

Ziyaretçi
kafamçokkarıştı bebişim erken dogum su an 2.8 yasında ben coc.gel.öğretmeniydim bebegimle wakit geçiriorum ama akıl almaz olaylar yasıyoruz :1shok: 4-6 yas grubunun zorlanarak söylediği cocuk sarkılarından 30 tanesini ezbere biliyor gamyoncuiremsu 1 20 ye kadar sayıyor bugun ajanda yapragının kenarından 23 yazısını gördü anne 23 dedi ee noolmus dedim ayakkabım dedi 24 25 26 .. dewam etti dergilerin içine giriyor tv de görüyor desem reklamı olmayan markaların isimlerini bilior benim minik kuzum acaba okuma yazma biliyor olabilirmi? :uhm:

kafamçokkarıştı bebişim erken dogum su an 2.8 yasında ben coc.gel.öğretmeniydim bebegimle wakit geçiriorum ama akıl almaz olaylar yasıyoruz :1shok: 4-6 yas grubunun zorlanarak söylediği cocuk sarkılarından 30 tanesini ezbere biliyor gamyoncuiremsu 1 20 ye kadar sayıyor bugun ajanda yapragının kenarından 23 yazısını gördü anne 23 dedi ee noolmus dedim ayakkabım dedi 24 25 26 .. dewam etti dergilerin içine giriyor tv de görüyor desem reklamı olmayan markaların isimlerini bilior benim minik kuzum acaba okuma yazma biliyor olabilirmi? :uhm:

evet bence biliyor canım.ama korkma.normalde birazz ürperilecek bir durum ama uzmana gidip yardım alın. bu sayede kontrollü olur.başıboş bırakılırsa ileride sorun olur böyle okuma bilmesi.sen bence bir çocuk psikiyatrisine git anlat herşeyi.o seni yönlendirecek canım.özel eğitime yollanabilir çünkü zeka seviyesi yüksek gibi geldi bana ve böyle çocukların bilinçli eğitilerek bu yükseklikleri olumlu ve iyi bir yönde geliştirilir. bu durumda olanlar yarın öbür gün ilkokula başladığında zeki olmasına rağmen bazıları çok büyük sorun yaşayabiliyormuş ve psikolojisi çok kötü etkileniyormuş.buna sebep vermemk için şimdiden bir uzmana götür ve tavsiyelerine uy. özel eğitim derse b8unun anlamı da şu: bildiklerini bilinçli olarak kullanmasını öğrenecek,yerine göre.kızım otistik benim özel eğitime gidiyor 1buçuk senedir ve okulumuzda zeka fazlalığı olan çocuklar da var senin kuzun gibi.ve durumları çok iyi. özel destek aldıkları için zekalarını bilinçli olarak kullanıyorlar.sen de ihmal etme.götür.en azından o kafasını ne yapacağını bilemeden değil ; nerede ve nasıl kullanacağını bilerek kullanır.ve ilerleyen yaşlarda sorun yaşamaz. :)

Son düzenleme:
Bebeğinizin zeka seviyesi yüksek düzeyde. Bebeğinizin zeka düzeyinin ne zaman farkına vardınız? Daha küçükken de bu tip olaylarla karşılaştınız mı? Soruyorum çünkü benim oğlumun da doktoru zeka seviyesinin yüksek olduğunu 1 yaş çocuk grubunu takip ettiğini söylüyor. O yüzden cevap verirseniz sevinirim.

Bebeğinizin zeka seviyesi yüksek düzeyde. Bebeğinizin zeka düzeyinin ne zaman farkına vardınız? Daha küçükken de bu tip olaylarla karşılaştınız mı? Soruyorum çünkü benim oğlumun da doktoru zeka seviyesinin yüksek olduğunu 1 yaş çocuk grubunu takip ettiğini söylüyor. O yüzden cevap verirseniz sevinirim.

walla 6 aylıkken ben mutfaktaydım anne gel kawak yelleri basladı dedi gayet net bi şekilde yanına gidince tekrar sorunca sölemiyor ama cnm dr götürdüm ben ösel hastaneye bana ne deseler begenirsin ee 2 3 yasındaki çocuklar kuranı ezbere biliorlar bu sebele zeka testi yapamayız :oklava: nereye baswurup ne yapacagımı bilmiorum sende ne gibi belirtiler war :uhm:

aaaaa cok enteresan ya.

:1hug: enteresan olan bebekmi doktormu :uhm:
valla doktor cok enteresan da
korkmadin sen tatlm ya
benim yanimda 6 aylik bebek konussa ziplarim korkudan
babasi farkinda mi yoksa bi tek size mi yapio?

valla doktor cok enteresan da
korkmadin sen tatlm ya
benim yanimda 6 aylik bebek konussa ziplarim korkudan
babasi farkinda mi yoksa bi tek size mi yapio?

kaydirigubbakcemile3 babasıda o olay oldugunda lawabodaydı nasıl sasırdık anlatammam bi fırladım noluyo die kafamçokkarıştı nası yani ddedim efe söle bi dha ses yok ee. kim dedi dedim sen sölemedinmi güldü konusmadı sıpam gamyoncuiremsu

canım senden başka duyan oldumu 6 aylıkken konuştuğunu.. yada bu tip şeyleri farkına varan başka insanlar varmı?

oy maşaALLAH Efe'ye... :nazar:
annesi umarım zekasını olumlu yönde kullanır ve çok iyi yerlere gelir opuyorumnanaktan
:nazar:

[/COLOR]
oy maşaALLAH Efe'ye... :nazar:
annesi umarım zekasını olumlu yönde kullanır ve çok iyi yerlere gelir opuyorumnanaktan
:nazar:

umarrım anası gibi salak olmaz ama yaramas hiç öyle güsel seylerde basarılı olacak gibi gelmio bana

6 aylik bebek nasil konusur ki, okuyabilir ki:bbo: cok ilginc...
Sizden baska duyan var mi?

Benim kuzenim 6 aylıkken konuşmaya başladı.. Bize çok tatlı geliyordu çok seviyorduk.
Oğlunuzun İQ su yüksek anladığım kadarıyla bunda korkulacak birşey yokkaydirigubbakcemile5
aMA doktorun açıklaması enteresan yani ne alaka:umursamaz:

Benim kuzenim 6 aylıkken konuşmaya başladı.. Bize çok tatlı geliyordu çok seviyorduk.
Oğlunuzun İQ su yüksek anladığım kadarıyla bunda korkulacak birşey yokkaydirigubbakcemile5
aMA doktorun açıklaması enteresan yani ne alaka:umursamaz:

ayy yakında dini bi hastane war ewin yanında dincilerin sanıyorum dr öle dedi bende hipokrata nasıl söz werdiniz dedim güldü ne alakaysa :oklava:

gerçekten çok ilginç bir durum ama ben arkadaşlarımın daha farklı bir açıdan bakıyorum olaya
zeka seviyesinin yüksek olduğunu dahi zekasının olduğunu düşünüyorsunuz ama yanılmış olabilirsiniz
einstein konuşmaya çok geç başlamış yaşıtları gibi atik değilmiş
hatta dersleri anlayabilmesi ve öğrenebilmesi için çok uzun süre geçmesi gerekiyormuş
öğretmenleri ve ailesi onun geri zekalı olduğunu düşünüyormuş
ama asrın buluşlarına imza atmış bir dahi olarak biliyoruz onu zekası geri biri olarak değil...
yani çocukluğuna bakarak dahi mi geri zekalı mı anlayamayız

ay yerim onu benopuyorumnanaktan
evt kimi çocuklar erken konuşabiliyor korkmanıza gerek yok CADIARZU

gerçekten çok ilginç bir durum ama ben arkadaşlarımın daha farklı bir açıdan bakıyorum olaya
zeka seviyesinin yüksek olduğunu dahi zekasının olduğunu düşünüyorsunuz ama yanılmış olabilirsiniz
einstein konuşmaya çok geç başlamış yaşıtları gibi atik değilmiş
hatta dersleri anlayabilmesi ve öğrenebilmesi için çok uzun süre geçmesi gerekiyormuş
öğretmenleri ve ailesi onun geri zekalı olduğunu düşünüyormuş
ama asrın buluşlarına imza atmış bir dahi olarak biliyoruz onu zekası geri biri olarak değil...
yani çocukluğuna bakarak dahi mi geri zekalı mı anlayamayız

ya ister küçükken zekası az weya cok olsun ister büyükken ... :uhm: fark yok ikisindende bebekte bir problem oldugu anlasılır bu arada einstein in ruhuna el fatihaaa :gitme:

ay yerim onu benopuyorumnanaktan
evt kimi çocuklar erken konuşabiliyor korkmanıza gerek yok CADIARZU

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

Back