• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cc krem onerisi

marshhmalloww

Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2014
68
12
8
29
Kizlar merhaba ben cc krem alacagim ancak hem uygun fiyatli olmasını istiyorum yani 30 lirayi gecmesin mesela hem de guzel olsun.Ne onerirsiniz?

pure beauty sevemedim ben....
diadermine kullanıyorum o da eh işte
hafif olduğu için renk tonu da güzel..

Pure beuty i bende sevemedim cildimi çok yağlandırdı diadermin cc var güzel ve çok hafif yalnız diadermin high toleranse ınkini kullanıyorum parfüm ve parabende içermiyor

Benim cildim yağlı hatta çok yağlı olduğu için her markayı kullanamıyorum. Lorealin ürünleri cildime iyi gelmiyor o yüzden denemeye bile korkuyorum, nivea aldım çok sevdiğim bir marka ancak sivilce yapıyor daha doğrusu cildim onu sivilce protestosuyla reddediyor :) şimdi 2 haftadır clinique cc kullanıyorum çok memnunum.hafif ve benim gibi fondoten sevmeyenler için kapatıcılığı da iyi.ayrıca spf 30 özelliğiyle gündüz kremi olarak yeterli bence.parfümsüz olduğu için alerji riski düşük.Tavsiye ederim.

ben de lancome aldım yeni cok memnunum ama fiyatı fazla ben dutyfree den 29 euro ya almıstım

cc yalanına kanmayın arkadaşlar cc, bb aynı şey. sadece renk düzeltme etkisi olan ccler loreal ve flormardaki yeşil mor turuncu alt yapılı olanlar. bunlarda da renk problemi olabiliyor denemeden almayın.

yüzün çok kırmızıdır yeşil olanı alırsın cildini dengeler mesela.

Ben bugün Gratis indiriminden Loreal'in yeşil olanını aldım. (Bende kızarıklık sorunu var.) Yalnız rengi biraz koyu. Ben de Missha bb kremle karıştırıp denedim eve gelince çok güzel durdu. Birkaç dakika sonra sildiğim için kalıcılığıyla ilgili yorum yapamıyorum ama sevecek gibiyim:) Bir de Pure Beauty'ninkini denedim ama çok ışıltılı geldi bana. Cildim yağlıya dönük olduğu için tercih etmedim. Sende böyle bir durum yoksa ve ışıltıyı seviyorsan denemelisin.

Ben bugün Gratis indiriminden Loreal'in yeşil olanını aldım. (Bende kızarıklık sorunu var.) Yalnız rengi biraz koyu. Ben de Missha bb kremle karıştırıp denedim eve gelince çok güzel durdu. Birkaç dakika sonra sildiğim için kalıcılığıyla ilgili yorum yapamıyorum ama sevecek gibiyim:) Bir de Pure Beauty'ninkini denedim ama çok ışıltılı geldi bana. Cildim yağlıya dönük olduğu için tercih etmedim. Sende böyle bir durum yoksa ve ışıltıyı seviyorsan denemelisin.
Misshanın kapatıcılığı nasıl peki?benim sivilce ve güneş lekesi sorunlarım var.önerir misin?

watsons da bayram indirimi başlayacakmış henüz almadıysan indirimi kaçırma derimm. bende bb yada cc kullanmadım hiç ben güneş koruyucu krem ve pudraa kullanırımm ama kışa belki denerimm tavsiye ettiklerinizi:KK15:

[QUOTE="_nurbanu_, post: 42670343, member: 39921Misshanın kapatıcılığı nasıl peki?benim sivilce ve güneş lekesi sorunlarım var.önerir misin?[/QUOTE]
Ben real complete signature kullanıyorum (adını doğru hatırlıyorum inşallah, süslü şişesi olan). Kapatıcılığı orta. Perfect cover kullananlar var, onun iyi kapattığını söylüyorlar. Bir de ona bak istersen.

[QUOTE="_nurbanu_, post: 42670343, member: 39921Misshanın kapatıcılığı nasıl peki?benim sivilce ve güneş lekesi sorunlarım var.önerir misin?
Ben real complete signature kullanıyorum (adını doğru hatırlıyorum inşallah, süslü şişesi olan). Kapatıcılığı orta. Perfect cover kullananlar var, onun iyi kapattığını söylüyorlar. Bir de ona bak istersen.[/QUOTE]
Tamam canım. Teşekkür ederim :))

Back