- Konu Sahibi nickminkenari
-
Canim bende tiryakilerdenim çok fazla çay tüketiyordum hamile olduktan sonra yavaş yavaş azalttim mecburen tabi günde 2-3 bardagi geçirmemeye çaliş ve gayet açik olsun bebek için her şeye katlanmaya deger
kıslar ben daha hamile olup olmadıgımı bilmiyorum ama size birşey sorucam. ben gün içerisinde acayip çay içiyorum (şekersiz) hatta içmediğim zamanlar başıma agrılar giriyor. olaki hamile kaldım bu çay zararlımıdır acaba bilen varmı eger öyle bişey varsa şimdiden azaltmaya çalışıcam:uhm:
slm canım bende senin gibi çay tiryakisiydim. sabahtan akşama kadar sürekli içiyordum ama hamile kaldıktan sonra yavaş yavaş azalttım tabi ilk başlarda çok baş ağrısı çektim ama şimdi ise haftada 2 gün sadece kahvaltılarda açık 2 fincan içiyorum. artık günlük içeceğim meyve suları oldu. doğumdan sonra doya doya çay içmeyi hasretle bekliyorum.
ha ha ha ben de öyle düşünüyordum, yani doğumdan sonra kahvenin tadını çıkarırım diye ama süt vereceksen maalesef kafein hiç alamıyorsun..klava:.. yani elveda çay kahve..
kafein sütten bebeğe geçiyor çünkü....
bizim bebelerde elde biberon çay kahve çekerller artık:dance:laelaelaelaelae
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?