Çaycımda Çay Yapınca Plastik Kokuyor

Herhangi bir bayan

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2019
153
201
18
Kızlar merhaba. Bugün karacadan cook plus çaycı aldım 180 tl. Şimdi ilk olarak çay yaptım ağzım zehir gibi oldu plastik kokuyordu sanki. Yaşayanınız var mı? Geçer mi bu 1-2 sefer sonra yoksa hep çay plastik mi kokar zehir gibiydi ya 🤮🤢

Geçmez kanseri tetikler hormonlarını dahi bozar sonra kıllanma, kilo alma, tehlikeli plastik
Fişinde ambalajı bozulmamış ürünlerde 15 gün için de iade yapılır yazıo. Yıkadım kuruladım dön makinasıyla da kuruttum. Ambalajladım açtığım gibi. Onlara “ aldığım kişi plastik bu kansarojen madde içeriyor , kullanmam bunu” dedi desem geri iade alırlar mı

Fişinde ambalajı bozulmamış ürünlerde 15 gün için de iade yapılır yazıo. Yıkadım kuruladım dön makinasıyla da kuruttum. Ambalajladım açtığım gibi. Onlara “ aldığım kişi plastik bu kansarojen madde içeriyor , kullanmam bunu” dedi desem geri iade alırlar mı
Yok böyle dersen almazlar
Başka gerekçe yaz

İhlas dan plastik kettle vardı hiç kokmuyordu ilk kullanım öncesi içini bulaşık deterjanıyla yıkamak gerekir diye biliyorum

O koku geçmez plastikten sıcak bir şey içmek resmen zehir bence iade edin eğer iade süresi geçmediyse almak zorundalar zaten kullanılmadı diyin ama çok iyi temizleyin her yerinu

Bacım plastik olduğunu fark etmemiştim , çelik zannederek aldım iade etmek istiyorum çelik olanını alacağım de olsun bitsin. :KK39: Bu arada renginin güzelliğini bilmiyorum ama benim çay makinem homend , önce anneme almıştım çayı çok güzel olduğu için 2 sene sonra çeyizime de aldım bana göre çok pahalı ama değiyor. Evlendikten sonra da kayınvalidemin evinde çaylar plastik kokuyo diye kimse içmiyordu , bir tane de ona hediye aldım.
Konuşan çay makinesi diye geçiyor , keşke daha ucuz olsa konuşmasa da olur napıcam konuşmasını diyodum ama hiç öyle değil suyun kaynadığını haber vermesi benim gibi aynı anda 100 işi yapmaya çalışıyorsanız çok işe yarıyor. Suyunu kaynatıp bitirmiyor ve 1,5 saatten fazla çalışırsa kendi kendine kapanıyor. Eğer bütçenize uyarsa tavsiye ederim

Bacım plastik olduğunu fark etmemiştim , çelik zannederek aldım iade etmek istiyorum çelik olanını alacağım de olsun bitsin. :KK39: Bu arada renginin güzelliğini bilmiyorum ama benim çay makinem homend , önce anneme almıştım çayı çok güzel olduğu için 2 sene sonra çeyizime de aldım bana göre çok pahalı ama değiyor. Evlendikten sonra da kayınvalidemin evinde çaylar plastik kokuyo diye kimse içmiyordu , bir tane de ona hediye aldım.
Konuşan çay makinesi diye geçiyor , keşke daha ucuz olsa konuşmasa da olur napıcam konuşmasını diyodum ama hiç öyle değil suyun kaynadığını haber vermesi benim gibi aynı anda 100 işi yapmaya çalışıyorsanız çok işe yarıyor. Suyunu kaynatıp bitirmiyor ve 1,5 saatten fazla çalışırsa kendi kendine kapanıyor. Eğer bütçenize uyarsa tavsiye ederim
Markası ve fiyatı nedir ürünün

Bana link atar mısınız ürünün sayfasından rica etsem

geçmiş olsun arçelik k3282 alabilirsin çok kullanışlı. Plastik kullanmak zararlı. Birde çayçıyı ilk alığınızda kaynatın geri dökün içindeki metal zerrecikleri falan kalmasın.

Back
X