- 4 Kasım 2019
- 153
- 201
- 18
- Konu Sahibi Herhangi bir bayan
-
Bilemiyorum hem uygundu hem de rengi güzel diye. İlk defa çaycı kullanacağım için bikemedim. Geçmez mi buPlastik niye aldınız, metal varken
Geçmez kanseri tetikler hormonlarını dahi bozar sonra kıllanma, kilo alma, tehlikeli plastikBilemiyorum hem uygundu hem de rengi güzel diye. İlk defa çaycı kullanacağım için bikemedim. Geçmez mi bu
Fişinde ambalajı bozulmamış ürünlerde 15 gün için de iade yapılır yazıo. Yıkadım kuruladım dön makinasıyla da kuruttum. Ambalajladım açtığım gibi. Onlara “ aldığım kişi plastik bu kansarojen madde içeriyor , kullanmam bunu” dedi desem geri iade alırlar mıGeçmez kanseri tetikler hormonlarını dahi bozar sonra kıllanma, kilo alma, tehlikeli plastik
Yok böyle dersen almazlarFişinde ambalajı bozulmamış ürünlerde 15 gün için de iade yapılır yazıo. Yıkadım kuruladım dön makinasıyla da kuruttum. Ambalajladım açtığım gibi. Onlara “ aldığım kişi plastik bu kansarojen madde içeriyor , kullanmam bunu” dedi desem geri iade alırlar mı
Gerekçe olarak ne göstereyimO koku geçmez plastikten sıcak bir şey içmek resmen zehir bence iade edin eğer iade süresi geçmediyse almak zorundalar zaten kullanılmadı diyin ama çok iyi temizleyin her yerinu
Anneme almıştım beğenmedi plastik olduğu için deGerekçe olarak ne göstereyim
İade aldılar. Param 1 ay içinde yatarmışAnneme almıştım beğenmedi plastik olduğu için de
Markası ve fiyatı nedir ürününBacım plastik olduğunu fark etmemiştim , çelik zannederek aldım iade etmek istiyorum çelik olanını alacağım de olsun bitsin.Bu arada renginin güzelliğini bilmiyorum ama benim çay makinem homend , önce anneme almıştım çayı çok güzel olduğu için 2 sene sonra çeyizime de aldım bana göre çok pahalı ama değiyor. Evlendikten sonra da kayınvalidemin evinde çaylar plastik kokuyo diye kimse içmiyordu , bir tane de ona hediye aldım.
Konuşan çay makinesi diye geçiyor , keşke daha ucuz olsa konuşmasa da olur napıcam konuşmasını diyodum ama hiç öyle değil suyun kaynadığını haber vermesi benim gibi aynı anda 100 işi yapmaya çalışıyorsanız çok işe yarıyor. Suyunu kaynatıp bitirmiyor ve 1,5 saatten fazla çalışırsa kendi kendine kapanıyor. Eğer bütçenize uyarsa tavsiye ederim
Bana link atar mısınız ürünün sayfasından rica etsemBacım plastik olduğunu fark etmemiştim , çelik zannederek aldım iade etmek istiyorum çelik olanını alacağım de olsun bitsin.Bu arada renginin güzelliğini bilmiyorum ama benim çay makinem homend , önce anneme almıştım çayı çok güzel olduğu için 2 sene sonra çeyizime de aldım bana göre çok pahalı ama değiyor. Evlendikten sonra da kayınvalidemin evinde çaylar plastik kokuyo diye kimse içmiyordu , bir tane de ona hediye aldım.
Konuşan çay makinesi diye geçiyor , keşke daha ucuz olsa konuşmasa da olur napıcam konuşmasını diyodum ama hiç öyle değil suyun kaynadığını haber vermesi benim gibi aynı anda 100 işi yapmaya çalışıyorsanız çok işe yarıyor. Suyunu kaynatıp bitirmiyor ve 1,5 saatten fazla çalışırsa kendi kendine kapanıyor. Eğer bütçenize uyarsa tavsiye ederim
Bana link atar mısınız ürünün sayfasından rica etsem
Tükendi yazıyor. Demek ki çok iyi bir çaycı teşekkür ederimAtayim ben morunu almıştım Online Alışveriş Sitesi, Türkiye’nin Trend Yolu | Trendyol
Inoks rengi daha ucuz sanırım ben de ilk aldigimi 300e almıştım sonrakileri 350 tl ye yakindi
Tükendi yazıyor. Demek ki çok iyi bir çaycı teşekkür ederimAlmayı düşününce burdan tercih edeceğim malum ay sonu sendromundayız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?