çaycı almak istiyorum...

Huzurumsu

mutluluk
Kayıtlı Üye
31 Mart 2012
39
1
298
kızlar şu ararlar çaycı bakıyorum çeyizim için. 3 ay sonra düğünüm var.. karar veremedim. hangisini tercih etmeliyim. aslında iki model beğendim arçelikten. ikiside 3282 gusto ancak birinin demliği inox diğerinin ise cam. cam olan daha şık gibi hatta daha ucuz ama kullanışlı mı olmaz ki?

bende 3 çocuk var ben camı düşünemem bile..
Uzun vadede ınox tabi daha iyi.

vallaa aılemın evınde hep caycı kullanıyoruz ancak her defasında ustunu kırmayı becerebılıyorz kesınlıkle celıkınox derımmm

ben arzum felix çelik kullanıyorum çok rahat kesinlikle tavsiye ederim. camı devamlı temiz tutmak zor ve çok kolay kırılıyorlar. çelik öneririm

ben herşeyimi çok araştırarak, çok para dökerek almıştım ama çaycı hediye geldi. şansıma çok iyi çıktı, bekoyu tavsiye ederim. ben kendim alsam beko düşünmezdim ama iyi ki hediye etmişler

kızlar ben de buuun sonunda aldım çaycımı. Ben de çok araştırdım ve beko almaya karar verdim.İnox serisinden. Aslında rekli birşeyler istiyordum ama istediklerimim hepi plastik olunca vazgeçtim. Plastik çok zararlı içinde sürekli kaynar su olacak. Bir de bunlar zaten cattle gibi kullanılacağı için her su ısıstmada plastik ısıtıcaz. Ben de en sonunda çeliğe kardım. İndirimleri takip edin, mutlaka bir şeyler bulunuyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…