• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çaya Kaç Şeker Alırsın???

realist

Nirvana
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2006
3.073
132
688
63
adsz1ix3pf6.gif

evet kesinlikle olmalı...evlatlarımız9ı ve bizleri hayırsız etmesin rabbim....

neylersiniz ölüm herkesin başında uyuduk uyanamadık olacak ...şu üç günlük dünyada allah kimseyi yalnız bırakmasın sağlıkla, sıhhatle, sevdiklerimizle uzunn ömürler diliyorum ...paylaşım için teşekkürler...

ne ekersen onu bicersın atasözunu hıc unutmam ınsalah yaslılıgımda evlatlarım benım anneme babama davrandıgım gıbı bana davranır :( yalnız huzurevınde kalmak ıstemıorum

yalnızlık Allah'a mahsustur...dostlarımızla içeceğimiz bir bardak çaya hepimizin ihtiyacı vardır muhakkak, Allah kimseyi yanlız bırakmasınsenağlama

ahhh can baba yine yürekten vurmuş,rahmetli.senağlama
çocuklar,elbette kendi yuvalarını kuracaklar.ucacaklar baba ocağından,arada ses verselerde yeter.
ama can yoldaşını,hayat arkadaşını erkenden :1no2:ayırmasın rabbim.asıl yanlızlık odur benim için

ahhh can baba yine yürekten vurmuş,rahmetli.senağlama
çocuklar,elbette kendi yuvalarını kuracaklar.ucacaklar baba ocağından,arada ses verselerde yeter.
ama can yoldaşını,hayat arkadaşını erkenden :1no2:ayırmasın rabbim.asıl yanlızlık odur benim için
Katılıyorum sana,Allah eşlerimizi erkenden almasın.Birlikte yaşlanıp,birbirimize destek olalım istiyorum.Babaannemin ve dedemin birbirine olan desteklerini gördükten sonra,onları hiçbir kadın ve erkekle mukayese bile edemiyorum.Paylaşım yaşlılıkta çok daha güzel oluyor anan bana İrna!....

yanlizlik allaha mahsustur..
cok güzel bir siir, insan hemen nasilda duygulaniyor :)
tesekkürler...

Çok güzeldi realist. Evlatlarımızdan bir şey beklemiyoruz yaşlılıkta, aranıp sorulmaktan başka...

ben düşünmek bile istemiyorum yalnız kalmak gerçekten zor olur tabiki evlatlarımız evlenip yuva kuracaklar biz yalnız kalacağız eşimle yaşlanmayı dilerim rabbimdena.s.

Back