- 20 Temmuz 2020
- 5
- -1
- 1
- 29
- Konu Sahibi Derya Durmus
Ben çok memnun kaldım herkese yaymak istiyorum bu mucize çayı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mucize gibi bir şey, zayıflatıyor, hamile kalamayanların hamile kalmasına yardımcı oluyor, biraz daha zorlarsak yatı katı arabası olmayanların yat kat araba sorununu çözüyor diyebilirler, bir çayla yalnızca kilo vermiyorsunuz maddi manevi tüm sorunlar da çözülüyor daha ne olsun :)))Mune biz aç kalalım sporla ter dökelim açlıktan sinir krizlerine girelim arkadaş reklam yapsın zayiflatsin olcak iş mi
Hay Allah eee ben boşuna beğenmemişim madem. Hem sismanim hem hamile kalamiyorum tam benlikmis oysa kiMucize gibi bir şey, zayıflatıyor, hamile kalamayanların hamile kalmasına yardımcı oluyor, biraz daha zorlarsak yatı katı arabası olmayanların yat kat araba sorununu çözüyor diyebilirler, bir çayla yalnızca kilo vermiyorsunuz maddi manevi tüm sorunlar da çözülüyor daha ne olsun :)))
Tabii en mucize ürünü beğenmişsinizHay Allah eee ben boşuna beğenmemişim madem. Hem sismanim hem hamile kalamiyorum tam benlikmis oysa ki
Ablam agzin bal yesin yaa. İnşallah inşallah. Sen de ne istiyorsan rabbim sana onu versinTabii en mucize ürünü beğenmişsiniz
Allah'ım tez vakitte istediğiniz kiloya inip boy boy bebelere sahip olmanızı nasip etsin inşaallah
Yüce Mevla'm güzel haberlerini alıp burada hep birlikte sevinmeyi nasip etsin o yeter banaAblam agzin bal yesin yaa. İnşallah inşallah. Sen de ne istiyorsan rabbim sana onu versin ❤❤❤
Cansın ablam. Söylediklerin karşısında aldığın hayır duaların yeter. Sen istemesen de Allah kalbine verir zatenYüce Mevla'm güzel haberlerini alıp burada hep birlikte sevinmeyi nasip etsin o yeter bana
Cansın ablam. Söylediklerin karşısında aldığın hayır duaların yeter. Sen istemesen de Allah kalbine verir zaten ❤