• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çay Takımııı

buzmavileylak

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2011
4.767
6.211
158
Kızlarrrrr Hepinizeee Fikirleriniz İçin Teşekkür ediyorummmmm :))

Şimdi sırada çay takımı var alanlar kullananlar hangi markayı tercih ettiniz.Markalar arasında baya fiyat farkı varda :/

Çelik tepsili tabaklı gümüş gibi duran bi çay takımımı almalıyım yoksa cam tepsili cam tabaklı modellermı daha kullanışlı yardımcı olurmusunuz :/:43:

Çelik bence daha ağır daha hoş ve kullanışlı.Modasıda hiç geçmez benim çay takımım jumbo çkb ve tencere setiyle hediye verilmişti

benim çelik tepsilerim ayrı alındığı için çay takımını çelik değil de cam istediğim gibi çeşit çeşit aldım ki sürekli farklı kullanayım. Hem ben daha çok fincan da içmeyi sevdiğim için cam tercihim oldu şuan iki çeşit var farklı bulursam daha da almayı düşünüyorum

benim çelik tepsilerim ayrı alındığı için çay takımını çelik değil de cam istediğim gibi çeşit çeşit aldım ki sürekli farklı kullanayım. Hem ben daha çok fincan da içmeyi sevdiğim için cam tercihim oldu şuan iki çeşit var farklı bulursam daha da almayı düşünüyorum

cam nasıl nerden almıstın canım :)

canim ben de ariyordum nehirin setlerinden begendim celik tepsi cay tabaklarini vs alip bardaklarida pasabahceden tamamlamayi dusunuyorum

Gümüş görünümde tepsi ve aynı şekilde tabaklı çay kaşıklı bir set daha ağır ve hoş duruyor ben jumbodan tercih ettim tencere setimin yanında hediye olarak takımı vermişlerdi :16:

Kızlarrrrr Hepinizeee Fikirleriniz İçin Teşekkür ediyorummmmm :))

Şimdi sırada çay takımı var alanlar kullananlar hangi markayı tercih ettiniz.Markalar arasında baya fiyat farkı varda :/

Çelik tepsili tabaklı gümüş gibi duran bi çay takımımı almalıyım yoksa cam tepsili cam tabaklı modellermı daha kullanışlı yardımcı olurmusunuz :/:43:

kullnmıyacagin seyeleri alma

Back
X