Mutfak Dekorasyonu Çay takımı şart mı?

Kesinlikle aynı fikirdeyiz canım

Hai ya merak ettim instgramda da bi araştırayım en iyisi

Kesinlikle aynı fikirdeyiz canım
kimsenin buna dikkat edeceğini sanmıyorum cam falan olduktan sonra bardakları tabakları şekilli bir şey buldun mu yeter biri içerken boşalanlar mutfağa götürülürken o kalabalıkta biri kırar zaten bunları göze alarak bir şey al çok bütçeni zorlama başka seylerin iyisini almaya çalış bence uzun ömürlü olacak şeylerin :)

O kadar para verdikten sonra kırılsa ben misafiri kovarım herhalde

Şık bişeyler alınmalı ama illa o pahalı setlerden alınmasına gerek yok bence.

Bende almadım daha araştırmadayım do pahalı dediğin gibi. 12 kişilik olsa razıyım o paraya da 6 kişilik hep.

Bende şu su setlerini anlamıyorum nasıl bişey onlar niçin alınır nerde kullanılır? Aldınız mi siz?

Bende şu su setlerini anlamıyorum nasıl bişey onlar niçin alınır nerde kullanılır? Aldınız mi siz?
Su setleri çok pahalı oluyor ben gerek duymadım.12 kadeh 12 meşrubat bardağı aldım.Örneğin kalabalık misafir geleceği zaman sofrada kadehe su,meşrubat bardağına da meyve suyu kola vs konulur gibisinden.

Evet canım aynı kafadayız öyle yapmayı planlıyorum

O kadar para verdikten sonra kırılsa ben misafiri kovarım herhalde
Ben yaptığım suratsızlıkla kovmaktan beter ederim heralde

boşuna kalabalık koyacak yer bulamıyorsun ve inan kullanılmıyor fuzuli masrafın luzumu yok heee vitrin süsü olarak al diyorlarsa başka

Su setleri çok pahalı oluyor ben gerek duymadım.12 kadeh 12 meşrubat bardağı aldım.Örneğin kalabalık misafir geleceği zaman sofrada kadehe su,meşrubat bardağına da meyve suyu kola vs konulur gibisinden.

Bende öyle düşünüyorum bardakları 12şer alırım yeter yani. Şık bide sürahi alınca tamamdır. Günlük zaten kupa kullanılır.

O kadar gereksiz parça var ki kim çıkartmışsa bunları saygılarımı sunuyorum :)

Aynen canım en mantıklısı bu bence.Valla çeyiz adı altında soyuyorlar bizi

Bende metal tepsili setlerden hic hoslanmiyorum. Zaten o tepsiler gumus degilki. Ayrica şik bi tepsi istersen cok guzel ingiliz gumusleri var, ayrica bi tane alabilirsin.
Ben gunluk 6 li bi set aldim pasabahceden lila desenli.
Daha şik olsun diyede yine pasabahceden cam tabakli bi set aldim, 3 tane 6 li alip annemle bolustuk, 9arli oldu. 12 lide bana cok kalabalik geliyo :))
Ben her seyi gunluk alma taraftari degilim. Yani arada bir kendim icinde ozel takimlar kullanmak isterim illa misafir odakli degil. Ama yok su setiymis, kahvalti setiymis pasta setiymis ayri ayri almam. Zaten misafir yemek takiminda pasta tabagi ve bi boy buyuk duz tabak var. Bunlar hem kahvaltida hemde cay kahve gunlerinde kullanilir. Ozellikle misafir yemek takimina fincan seti dahil olmayanlardan aldim bunlarin icinde bir boy daha ara tabak oluyor fincan yerine, kurtarici.
Gonlunuz nasi istiyosa oyle yapin :))

Evet bende çok şık tepsiler görüyorum onlardan alıp paşabahçe,lav vs gibi şık bi çay bardağı takımıyla misafir ağırlarım diye düşündüm.

İlla ki öyle takım almaya gerek yok, birbirine uyumlu parçalar seçin daha uygun fiyatlı olur. Ben öyle yaptım gerçi ben de metal tepsi, metal çay tabakları aldım düşününce Yine de o takımlardan daha uyguna geldi, ayrıca 18 kişilik aldım, çay bardaklarım paşabahçeden, kodu ve modeli belli istediğimde aynı züccaciyeden gidip yeniden alabilirim. Kırılan krılabilir, yenisi 6lı olarak uygundu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…