• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çay Setleri Seçimi Yardım :/

ysmgzldr

Guru
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2010
1.770
78
363
Kızlar çay setini ne şekilde almalıyım? şu tam çelik tepsisi altlığı olan tiplerden mi alayım yoksa renkli olanlardan mı? ya da porselenlerden mi? belki de gündelik ve misafiri ayrı almalıyım bilmiyorum :/ marka olarak ne almalıyım?

renkli olanlar gürallar artcraft.
diğerlerinde yani çeliklerde kafam karıştı :53:
bi de porselenler var bilmiyorum :18:

$c0ed5e80-5037-450b-a9b9-907bf39a6596.webp$dd899f92-2e21-4c2c-ba9c-4bf0bc578e1d.webp$zoom_8692952081811_Z.webp

$FB,1549,10,islamoglu-ela-28-parca-cay-seti-cay-setleri-islamoglu.webp$images.webpEki Görüntüle 537538 $nehir-cay-seti2.webp$nehir-cay-seti4.webp

Eki Görüntüle 537543 $634712218518546250_banner.webp$634712224546886094_banner__120429.webp$floria-porselen-cay-seti-ile-cay-saatiniz-dah-3938721_b.webp$porselen-çay-takımları.webp

porselen olark 3 numaralı olan takım çok hoş sanırım bernardo:12:

bence gundelık ve mısafıre ayrı ayrı almalısın.. yanı ben oyle yaptım.. gundelıklerım gural'ın altlıkları siyah olanlardan..
mısafırlere kullanacagımı bodrum'a tatıle gıttıgımde almıstım oaradan resımlerını paylsayım.. eger onları almasaydım bende celıklerden alırdım ama alacaksan kalıtelı bıseyler al derım cunku renklerı atabılır bı sure sonra renklerı atabılıyormus $1000000000012062_l.webp

porselen olanların kelebeklı olanlarına bayıldım.. ama bana kalırsa porselen alma zaten yemek takımlarının ıcınde cay setıde cıkıoo..

hımmm o zaman bi gündelik bi de misafir olarak düşüneyim ben. peki gündelikte gürallar art'ın hangi modeli güzel sizce :) istanbulllu, martılı ve mor simgeli olanlar var 1. sırada...

hımmm o zaman bi gündelik bi de misafir olarak düşüneyim ben. peki gündelikte gürallar art'ın hangi modeli güzel sizce :) istanbulllu, martılı ve mor simgeli olanlar var 1. sırada...

mor sımdelı ve ıstanbullu olanları begendım ben canım?? sence hangısı??

ben de sanırım martı ve istanbullu arasında kaldım... mor simgeli olanın moru hoş ama simgesini sevmedim (modelin adı sultan zaten) çayı içine koyunca da farklı görünecek bi de onu da düşündüm....:16:
en iyisi erkek arkadaşıma sorup almak :)))

zzaten cayı ıcıne koyunca oyle cok gorunmuo sımge fılan.. tabıkı erkek arkadasınıza sorun sonucta ıkınız kullanacaksınızz...

zzaten cayı ıcıne koyunca oyle cok gorunmuo sımge fılan.. tabıkı erkek arkadasınıza sorun sonucta ıkınız kullanacaksınızz...

gerçi ne sorsam al işte bi şeyler deyip geçiyo, anlamam diyo :D erkek ne anlar hoşaftan :P neysem bakalım artık teşekkür ederim bacım ama... :16:

Bana mor olan takım hediye olarak geldi. Ben seviyorum öyle motifli şeyleri, çok beğenerek kullanıyorum. :)

ne anlarız dıyorlar ama onlerınede getırınce elestırmeyı bılıyorlar.. bakma sen onların ben anlamam demesınee.. numaraa :27:

çelik çay seti olması gerekiyormuş misafirler için :44: ben fiyatlar uygun birde bu sitede bi kaç kişi güzel dedigi için islamoglu ela çay seti seninde paylaştıgın onu almaya karar verdim bi kaç yere sordum yok dediler eminönünde vardır sanırım daha önce gördüm die hatırlıyorum :44: en uygun nerede var onu bilmiyorum :44: porselen olarakda bernardonun 3. sırada paylaşmış oldugun pembe güllü olan güzel :16:

çelik çay seti olması gerekiyormuş misafirler için :44: ben fiyatlar uygun birde bu sitede bi kaç kişi güzel dedigi için islamoglu ela çay seti seninde paylaştıgın onu almaya karar verdim bi kaç yere sordum yok dediler eminönünde vardır sanırım daha önce gördüm die hatırlıyorum :44: en uygun nerede var onu bilmiyorum :44: porselen olarakda bernardonun 3. sırada paylaşmış oldugun pembe güllü olan güzel :16:

ben sanırım şöyle bi karar verdim :)
1- gürallar artın renklilerinden bi düzine alıcam.
2- paslanmaz çelik çay takımı kesin alıcam misafirler için.
3- porselen takım alırsam da pasta takımıyla birlikte alırım böylece daha güzel olur :16:

süperr canım ya çok sagol ben sitelerini bulamamıştım ayy çok sevindim :32:sen hangi markaya karar verdin

bu arada ben internetten alışveriş yapamıyorum kredi kartım yok canım :18:

Son düzenleme:
Back
X