Çay setim nasıl kızlaaaarrrr.

nagsh

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2010
115
0
46
İstanbul
Ve işte çay setim. Çok beğenerek aldım. Umarım sizlerde beğenirsiniz.

Eklentiler

• $169_b.jpg
    197,6 KB · Görüntüleme: 100
Sağolun kızlar birde fiyatını duysanız dudağınız uçıklar valla. Çok uygun fiyata aldım. Çeyizlerimin tamamını neredeyse toptancılardan aldım. Hem kaliteli hemde ucuza.

130 tl cnm Nehir markası 50 yıl garantili çelik saten istoçtan aldım. Normalde liste fiyatı 200 tl. Fabrika satışı var. Ben int. ulaştım adresine. Cumartesi günü 400 tl harcadım ama bir sürü şey aldım istoçtan.
Mesela Taç pamuk saten uyku seti 150 Tl hemde istediğin modeli getiriyorlar. şirinevlerde bir toptancı mağaza her marka ev tekstili satıyor. Fazladan neden para vereyimki aydan aya alıyorum peşin uygun fiyata.

şık duruyor, güle güle kullan ben altlığı cam olanlardan istiyorum, daha sıcak geliyor bana onlar

Sağol cnm ama ztn günlük hep cam kullanmıyormuyuz. Tercih meselesi tabi ama çelilerde çok şık bence.

tabiiki neden fazladan para verelim ki yerimseniben

o istoç nerde acaba

Hımm güzel soru. İstanbulda yaşayanlar genelde bilir ikitelliye yakın, mahmutbey'in ilerisinde biraz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…