• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çay seti tavsiye

• Konu Sahibi Konu Sahibi tuhaf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
T

tuhaf

Ziyaretçi
arkadaşlar cay seti alıcam ama kararsızım tavsiye bekliyorum bide karacanın cay setleri nasıl lütfen yorum bekliyorum:utangac:

bi fikri olan yok mu
ilgilenenler için soyluyorum karaca ekim ayında yeni kampanya yapıcakmış acelesi olmayanlar ıcın soyluyorum tabi yalnız benim acelem var

ben almadım çay seti o kadar para vermek istemiyorum ama model olarak bu çok hoşuma gidiyor
153.02.05.0183.jpg

şu karaca yerine başka markalara bakın bence..
okadar güzel ürünler varki tek markada kalmayıp diğerlerine bakın derim..

AR YILDIZ ın 12 li setini aldım. memnunum. alıyosan 12' li al. bence kesinlikle al. bi misafirin gelince çok şık oluyor.

ben almadım çay seti o kadar para vermek istemiyorum ama model olarak bu çok hoşuma gidiyor
153.02.05.0183.jpg

canım benim çeyizimde bu var ve tavsiye etmiyorum...ben sadece bardaklarını farklı aldım...bizde çeyiz sergilenir herşey açılır...biride buydu..paketi açtıktepsisinin içine herşeyi sıraladık 5- 6 gün öyle kaldı..bir daha ellenmedi..çeyiz toplanırken ne göreyim şekerlik tepsiyi biraz çizmiş... nasıl çizdi bilmiyorum birde kullansam kara yolları gibi çizikler olacak.. ama verdiğim paraya çok acıdım...şimdi, evlendim ama daha kutusundan çıkarmadım tepsi çizilecek diye korkuyorum..

ben narinin havana modelini aldım.jumbo kalitesinde dediler bilmiyorum ne kadar doğru.sadece bardakları yok benimkinin bardaklarını da ayrı aldım.

bence karaca yerine hisar ya da korkmaz albilirsin. ben korkmaz trendy aldım çeyiz setinin içindeydi. o kadar veremem dersen görse veya başka bir markanın tek satılan çay tabak altı, kaşığı ve tepsisini alıp kendin de takım yapabilirsin

canım benim çeyizimde bu var ve tavsiye etmiyorum...ben sadece bardaklarını farklı aldım...bizde çeyiz sergilenir herşey açılır...biride buydu..paketi açtıktepsisinin içine herşeyi sıraladık 5- 6 gün öyle kaldı..bir daha ellenmedi..çeyiz toplanırken ne göreyim şekerlik tepsiyi biraz çizmiş... nasıl çizdi bilmiyorum birde kullansam kara yolları gibi çizikler olacak.. ama verdiğim paraya çok acıdım...şimdi, evlendim ama daha kutusundan çıkarmadım tepsi çizilecek diye korkuyorum..

bu takım cok hoşuma gitmişti ya bunu almaya karar vermiştimm neyse araştırmaya devammm

kesınlıkle karaca tavsıye etmıyorum

korkmazın takımlarına bakabılırsın

item_L_25814.jpg

Bir gün para bulursam bundan edineceğimkaydirigubbakcemile4 Çok şık kesinlikle.

Son düzenleme:
ben korkmazın spring modelini beğendim alıcam inşallah tencere ve çatal kasıgına kadar. cok gosterişli duruyo bi sitesine bak istersen

Ben Jumbo´dan aldim ve cok memnunum...özellikle caydanlik süper..!! Tavsiye ederim kesinlikle! :lepi:

Benim çay setim Korkmaz tencere seti aldığımda yanında hediye vermişlerdi ama gayet güzel tavsiye ederimm

Back
X