Bu yıl bitiyor o zaman okulAslında 2026 da girecektim ama şuan sistem değişince girmek istedim ve artık kpss ye girmiyor öğretmenler ags ye giriyor... Ay neler neler bir bilsen.
Haha iyi yapmışsın sorsa anlatamam zaten öyle uzunBen hepsini anlattım artık biliyo canim
Artık memur almak istemiyorlar, bu yüzden ne geliyorsa yapıyorlar. Itibarsizlastitildi resmenVallaha çoğu kişi amann diyip bırakmış sınavı. Uzun uzun mevzular yeni konular sınavlar.
Ay doğru ya meslektaşız bizBu yıl bitiyor o zaman okulBiliyorum canım takip ediyorum. Bende çocuk gelişimi okuyorum
Kısacası cok zorHaha iyi yapmışsın sorsa anlatamam zaten öyle uzunbugün bir arkadaş sordu başkasının mesajlarını kopyalayıp attım artık
Hayırlı olsun canımAy doğru ya meslektaşız biz
Evet okul bu yıl bitiyor, ilk dönem staj bitti hoca haftaya vize notunu girecek bakalım
Birisi de yazmış ki 'siz bizi vahşi doğaya salın, hayatta kalan atansın.'Kısacası cok zoratanmak için şuan en az dört yıla ihtiyaç var
Zaten şuan tam o ortamBirisi de yazmış ki 'siz bizi vahşi doğaya salın, hayatta kalan atansın.'
Biz de üstten ders yoktu ya ne yazık ki 4 senenin 8 döneminide okudum içtenlikle, sevgiyleHayırlı olsun canımBenim halkla ilişkiler bu yıl bitiyor diğeri inşallah seneye bitebilir. Üstten ders alıyorum.
Evet Atatürk 'te yok. Bizde var ama zor oluyorBiz de üstten ders yoktu ya ne yazık ki 4 senenin 8 döneminide okudum içtenlikle, sevgiyle
Hakkında hayırlısı olsunEvet Atatürk 'te yok. Bizde var ama zor oluyor
Umarım alabilirim tekrar.
Sağ ol canımHakkında hayırlısı olsun
İstediğin gibi çalışıyor musun canım ben daha konsantremi sağlayamıyorumHakkında hayırlısı olsun
Teşekkürler SedoşkiAfiyet olsun...
size de afiyet olsun…Bende eşimle içmiştim.
Rica ederim.Teşekkürler Sedoşki
size de afiyet olsun…
Banlımı yine?Kuş uçtu beybi
2 çocukla 1 evle vallaha hiç çalışamıyorum. Biri bitse biri başlıyor.İstediğin gibi çalışıyor musun canım ben daha konsantremi sağlayamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?