- 24 Eylül 2018
- 98.197
- 294.446
- 698
Rica ederim aşkomAşkom teşekkür ederim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rica ederim aşkomAşkom teşekkür ederim
Yok canım benim tamamdır inşallah almak isteyen olursa fikir olurDükkan sizin
Yok daha misafirlerim varNevos işin bitti mi
Tmm nevos sonra konuşalım,aramızdaYok daha misafirlerim var
Heyecanla bekliyoruz canimTarifimi aldım.
Evet .Heyecanla bekliyoruz canim
İnş gönlüne göre olur canım eski yarışmalarda kopya çek, fotolarına dikkat et birdeEvet .
Buna
Sevindim.
Şık bir sofra olacak bunu şimdiden söylim.
Sitenin karışıklılığından etiketi unuttum. Beğeni atıp kalmışım
Bu yıl kpss ye mi giriyorsunBu tarifte zormuş kim yapacak o kadar şey... zaten tüm öğretmen sınav sistemi değişti.
Teşekkür ederim
olurİnş gönlüne göre olur canım eski yarışmalarda kopya çek, fotolarına dikkat et birde
Artık öğretmen olmak çok daha zor oldu canimBu tarifte zormuş kim yapacak o kadar şey... zaten tüm öğretmen sınav sistemi değişti.
Aslında 2026 da girecektim ama şuan sistem değişince girmek istedim ve artık kpss ye girmiyor öğretmenler ags ye giriyor... Ay neler neler bir bilsen.Bu yıl kpss ye mi giriyorsun
Ben hepsini anlattım artık biliyo canimAslında 2026 da girecektim ama şuan sistem değişince girmek istedim ve artık kpss ye girmiyor öğretmenler ags ye giriyor... Ay neler neler bir bilsen.
Vallaha çoğu kişi amann diyip bırakmış sınavı. Uzun uzun mevzular yeni konular sınavlar.Artık öğretmen olmak çok daha zor oldu canim