Doğu tarafında aşılama çok az ve pekte takan yok malesefHer şey iyi olur inşaallah
Vakaya takılmıyorum.Bende bir cakayım aşıdan kaynaklı çok rahat geçti
Ama ölümler nasıl bilmiyorum.%95 i aşısızlar deniyor
99 depreminden sonra okulun ilk günü deprem oldu öğretmenler işte bizi bahçeye çıkartıyor ben ağlıyorum koridorda mickeyli kalemlerim sınıfta kaldı ben onları alacam diyeBen gırgırlı silgi istiyorum
Biliyorum bilmez miyimTabisi konsepti biliyorsun afif ama iddialı
Öğren bunları eskisi gibi değil çok geliştiAaa bilmiyorum
Mor renk olmasındaBiliyorum bilmez miyim
Dekoltesi bol düşünüyorum
Çocuk aklı99 depreminden sonra okulun ilk günü deprem oldu öğretmenler işte bizi bahçeye çıkartıyor ben ağlıyorum koridorda mickeyli kalemlerim sınıfta kaldı ben onları alacam diye
Ulaşılamıyor dedi
Kapıyıda dakika dakikasına açıyorlar, dikkat etInsanlari iteleyip dalıyorum valla banane
Yaşayarak göreceğiz.Doğu tarafında aşılama çok az ve pekte takan yok malesef
Aşı iyi ama onunda bir zaman sonra etkisi azalıyormuş. Nereye kadar 1 doz, 2 doz, 3doz, 4doz olacak ki
Oo fit anneAyy yürüyüşten geliorm
Az yemek yiyorm halsizim
Katılıorummmmmm
Bencedeeeeeeeee
Onları Migros tan almıştık nevoşum annemle ilkdefa öyle çok sevmiştimÇocuk aklıSen o zamandan kokoşmuşsun
Seni kim sevmezOnları Migros tan almıştık nevoşum annemle ilkdefa öyle çok sevmiştim
Sosyal öğretmenim gidip alıp getirmişti kulakları çınlasın ya ne severdi beni
Onu bende hatırlıyorum ya. Okuldaydım sıranın sallanmasını hatırlıyorum. Allah bir daha yaşatmasın. Caminin minaresi falan devrilmişti99 depreminden sonra okulun ilk günü deprem oldu öğretmenler işte bizi bahçeye çıkartıyor ben ağlıyorum koridorda mickeyli kalemlerim sınıfta kaldı ben onları alacam diye
Cidden baya şiddetli idi korkutmuştu ,amin canım benimOnu bende hatırlıyorum ya. Okuldaydım sıranın sallanmasını hatırlıyorum. Allah bir daha yaşatmasın. Caminin minaresi falan devrilmişti
Kırmızı olur muMor renk olmasında
Aretim hoşgeldin
Olur olurKırmızı olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?