Evet ,karar verdim alacaklarima onun hayalini kuruyorum nevoşBu hafta bim,A101, şokta kırtasiye malzemeleri satılıyor.Bence onlara bak
Azaldı bile.. Ondan 3 kere.. Eskiden cok sağıodmÇok az o bebek icin gidicimi sütun yani böyle giderse azalicak
Bence yarın git bunları bir gezEvet ,karar verdim alacaklarima onun hayalini kuruyorum nevoş
Yarın bime geliyorBu hafta bim,A101, şokta kırtasiye malzemeleri satılıyor.Bence onlara bak
Bence verirsin stres yapma yeni doğum yaptin sporda dikislerini acıtır daha sonra pisman olursun keske yapmasaydim diye menu olustur kendine benceTakımı boşa meşgul etmiyim dedm ona anca 6 aydan snra girebilirim
Bide elektronik tartı almadm
Ver mamayi gitsin emmeyen bebek emmez zaten canimAzaldı bile.. Ondan 3 kere.. Eskiden cok sağıodm
Emmedi ne edem
Spor zaten 3 ay yasak.. Kasımda başlayacamBence verirsin stres yapma yeni doğum yaptin sporda dikislerini acıtır daha sonra pisman olursun keske yapmasaydim diye menu olustur kendine bence
Ya kalmazsa çıldırırımBence yarın git bunları bir gezHaftaya yine bak
Neyyy bugün gitmedimYarın bime geliyorperşembe de A101 e
Şoka gelmiş, ne varsa talan etmişler
Hayırlı akşamlar güzel gözlümHayırlı akşamlar canlar ❤
Ben biliyorum talan ederler ben kirdadayken ev A101 üstündeydiYarın bime geliyorperşembe de A101 e
Hoş buldum boncuğum benim iyiyim çok şükür sen nasılsın lena premses nasılHayırlı akşamlar güzel gözlüm
Hoşgeldin nasılsın
Sanada hayırlı akşamlarHayırlı akşamlar canlar ❤
İyiyim-iz saol güzel gözlümHoş buldum boncuğum benim iyiyim çok şükür sen nasılsın lena premses nasıl
Sağol ablacım nasılsın iyimisin?Sanada hayırlı akşamlar
Bizim çok ihtiyaç yok geçen yıl fazla aldık.Okula gidemeyince kaldıYarın bime geliyorperşembe de A101 e
Bence guzel bir kahvalti yap yumurta,peynir,yesillik,ceviz,ve kendi yaptigin meyve suyu gibi,tam tahıllı ekmek al ekmegi kesme,oglen sebze aksam protein al bence gayet guzel kilo verirsin et,salata,tavuk salata,balik salata yada cok emzirmedigin icin yesil mercimek,nohut,barbunya gibi cok kisi bu sekilde kilo verdi takimdan mezun oldu doğum yapanlarSpor zaten 3 ay yasak.. Kasımda başlayacam
Yürüyüyorum.. Ekmeği kestim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?