- 24 Eylül 2018
- 99.904
- 297.665
- 698
Düşünmez miyim hiç,üstelik hastalıktan dolayı da uzun süredir evdeydin,simdi de bundan evdesinBeni düşün![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Düşünmez miyim hiç,üstelik hastalıktan dolayı da uzun süredir evdeydin,simdi de bundan evdesinBeni düşün![]()
Aynen aşkom bütün yazım öldüDüşünmez miyim hiç,üstelik hastalıktan dolayı da uzun süredir evdeydin,simdi de bundan evdesin![]()
O kadar doğru kiAynen aşkom bütün yazım öldüDaha doğrusu 1 yılım
![]()
İnşaallah aşkomO kadar doğru kiİlk iş Corona sonrası ameliyat, sonrası inşallah aydınlık,sağlıklı,huzurlu olacak aşkom
![]()
Bursa’ya geldik. Okullar başlamadan son kez bir hava alayım dedim. Keyfim yerinde.İyiyim canım sağ ol sen nasılsın![]()
İyi yapmışsınızBursa’ya geldik. Okullar başlamadan son kez bir hava alayım dedim. Keyfim yerinde.![]()
Tişikkirlirİyi yapmışsınızİyi gezmeler
![]()
Geçmiş olsun ya bir bitmedi gitti bu virüsAbim pozitif![]()
Kim gelişmiş vay nerdesin yanasssssınızzzzzz![]()
Çok sağol ,evet bitmedi bir türlüGeçmiş olsun ya bir bitmedi gitti bu virüs
![]()
Mert Sarıc on Instagram: "Sondaki sensin biliyom 😂 #keşfet #bayram #kurbanbayramı #reels #anne #temizlik"
220K likes, 2,002 comments - mertsarico on July 18, 2021: "Sondaki sensin biliyom 😂 #keşfet #bayram #kurbanbayramı #reels #anne #temizlik".www.instagram.com
Bana benziyor
Bizim nesil böyle aşkoAhahha ,hepimizin kafa aynı çalışıyor gibi![]()
Nasılsın ablaaaaaKim gelişmiş vay nerdesin ya![]()
Kimseyle ilgilenmiyorum ki gelemiyorum daSen benimle ilgilenmiyorsun![]()