Abla hiç sevmiyorum ama senin çay sevdan için demlicem ya da Filiz gibi meyve suyu mu koysamTamam biz beklerizSofrada çay olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Abla hiç sevmiyorum ama senin çay sevdan için demlicem ya da Filiz gibi meyve suyu mu koysamTamam biz beklerizSofrada çay olsun
KoşOo tatil diyosun jenna güzelmiş hemen geliyorum
Elektrikler kesikti yapamadım örtmenim
Tamam canım sağ ol
Çaysız çay saati mi olurBardaklar sofraya şıklık katarAbla hiç sevmiyorum ama senin çay sevdan için demlicem ya da Filiz gibi meyve suyu mu koysam
Sen de sağol canımTamam canım sağ ol
Alıştı yine baya yemedim demek ki yapabiliyorum devam etcem zaten yiyince midem bulanıyo, çok tatlı geliyo. Sadece alışkanlıktan yiyorum aslında canımın istemesinden değil.Tam alışmak üzereydi vücut aslinda
Ben de geldiiiiiim
Bak cikolata bile zamanla oyle gelecekAlıştı yine baya yemedim demek ki yapabiliyorum devam etcem zaten yiyince midem bulanıyo, çok tatlı geliyo. Sadece alışkanlıktan yiyorum aslında canımın istemesinden değil.
Tabi abla çaysız olur mu hiç hele sen istemişsenÇaysız çay saati mi olurBardaklar sofraya şıklık katar
Hoşgeldin canım,nasılsın?Ben de geldiiiiiim
Birkaç sayfa okudum ki birden mevzulara Fransız olmayım diye
Herkese mutlu akşamlar
Tahmin edebiliyorum cidden şu an bile kötü geliyo. Lezzetli gelmiyo tahta kemirsem aynı yaniBak cikolata bile zamanla oyle gelecek
Tamam ,kıvama gelmeye başlamışsınTahmin edebiliyorum cidden şu an bile kötü geliyo. Lezzetli gelmiyo tahta kemirsem aynı yani
Oyyy canım çiceeeeemmmm, gül goncaaammBen de çiçeeeeeeen
Aynen aynen o yüzden sıkıntı yok birkaç gün yiyim de iyice tiksiniyim şimdi çay saatinde de yemezsek olmaz yani hem bir de pasta kesilcekTamam ,kıvama gelmeye başlamışsın
Ohhh döktürüyor demek ki yasiDüğündeymiş @yasminsay ,merak eden arkadaşlar
Pastadan sonra başlarsın, hem PtesiymisAynen aynen o yüzden sıkıntı yok birkaç gün yiyim de iyice tiksiniyim şimdi çay saatinde de yemezsek olmaz yani hem bir de pasta kesilcek
Kosturmus yemek ,gelin alma falanOhhh döktürüyor demek ki yasi
Çok şükür kızmızı balonum, interneti hallettim piyemses ve annesi iyisiniz dimiASSOSyal gelmişsin gözümmmm
İyiyim kuzu hoş buldum.Hoşgeldin canım,nasılsın?
Ah şu pazartesiler diğer pazartesi de benim doğum günüm söyliyim de pasta alan olmasın tahta kemiririzPastadan sonra başlarsın, hem Ptesiymis