- 27 Mart 2019
- 29.010
- 103.588
finduklu paremm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
finduklu paremm
Oo tatil diyosun jenna güzelmiş hemen geliyorum5 yıldızlı,kahvaltı dahil cocuğum
Elektrikler kesikti yapamadım örtmenimÖdevin nerede çocuğum
Bizde yesekYapsın tabii,bekliyoruz
Mum yok muyduOo tatil diyosun jenna güzelmiş hemen geliyorum
Elektrikler kesikti yapamadım örtmenim
Ayy sagol canimGel gel beni ortaokul arkadaşım vardı vay be bi aralar orta okul vardı
Çok severdim kendisini seni görünce aklıma arkadaşım filiz geliyor
Bitanem gel
Pazartesi günü eşimin doğum günü yarından hazırlıklara başlarım pazartesiyi bekleyinYapsın tabii,bekliyoruz
Mumla keki nasıl pişircem örtmenim mum fabrikası bulursam bir deneyeyim hepsini yakıpMum yok muydu
Ocakta pişirMumla keki nasıl pişircem örtmenim mum fabrikası bulursam bir deneyeyim hepsini yakıp
O mümkün örtmenim ama poğaçayı pişiremem, diğer çeşitleri yapamam, sonra sınıfta kalırımOcakta pişir
Ben de çiçeeeeeeenPareeeemm
Birkaç gündür yiyorum jenna çaktırma ama pazartesi geçsin yine devam edicemŞekersiz hayat nasıl?
Bekliyoruz DediyyyPazartesi günü eşimin doğum günü yarından hazırlıklara başlarım pazartesiyi bekleyin
Tamam biz beklerizSofrada çay olsunO mümkün örtmenim ama poğaçayı pişiremem, diğer çeşitleri yapamam, sonra sınıfta kalırım
Tam alışmak üzereydi vücut aslindaBirkaç gündür yiyorum jenna çaktırma ama pazartesi geçsin yine devam edicem