- 18 Kasım 2020
- 20.477
- 49.344
ahhahaah yemeyi sevmem ama evdekiler yiyecekse sarıyoruz mecburen yardım ederim çiçeğim aşk olsun sen çağır beniKız başka minnoş mu var benim hayatımda sensin tabiki sevmiyorum dedin ya takildim bende
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ahhahaah yemeyi sevmem ama evdekiler yiyecekse sarıyoruz mecburen yardım ederim çiçeğim aşk olsun sen çağır beniKız başka minnoş mu var benim hayatımda sensin tabiki sevmiyorum dedin ya takildim bende
Oyyyy oyyyyyyy maşallahh prensese sarma nasıl yapılırmış gösteriyor bize aferin onaBen delirmeyimde kim delirsin
Eki Görüntüle 2880772
Güle güle büyüt bebeğini sağlıcakla büyüsünDogum yaptim jennacim bebegim cok ufak yapmak iatedigim tarifler olursa katilirim yazdim nevresteye :)
Sorma abla kekide birlikte yaptik geneOyyyy oyyyyyyy maşallahh prensese sarma nasıl yapılırmış gösteriyor bize aferin ona
Güle güle büyüt bebeğini sağlıcakla büyüsün
Eylül olmasa ne yapacaksınSorma abla kekide birlikte yaptik gene
Sagol ablacimOyyyy oyyyyyyy maşallahh prensese sarma nasıl yapılırmış gösteriyor bize aferin ona
Güle güle büyüt bebeğini sağlıcakla büyüsün
Yardımcı ahçı eylül annesiSorma abla kekide birlikte yaptik gene
Ne kadar bebeğinSagol ablacim
21 gunluk oldu :) iki cocukla cok zorlaniyorum valla tek cocuk neymia diyorumYardımcı ahçı eylül annesi
Ne kadar bebeğin
Eylül olmasa rahat yaparimEylül olmasa ne yapacaksın
Hadi canımEylül olmasa rahat yaparim
1tencere sarma sardi borekleri sardi keki yapti daha ne olsunHadi canım
Sen de sağol canımAmin sagol canim
canımsınKırmazsın güzelciiiimmmm
Aynen hemsom çokkkk sicak totomdan terler aktı isleri bitirene kadarHala çok sıcak
Allah bu havada dışarda çalışanlara ayrıca yardım etsinAynen hemsom çokkkk sicak totomdan terler aktı isleri bitirene kadar
Çok ufak daha kıyamam ona büyüyecek annesi biraz sabır sadece:))21 gunluk oldu :) iki cocukla cok zorlaniyorum valla tek cocuk neymia diyorum
Ben dedim evet unuttum sus çaktırmaNerde o zalım bana oyumu sana vericem demişti