Mahalle köpekleri varmış elektoşok ve biber gazı verecekmiş biz bayğanlara sordu da linç edildiHangisi acepGünaydın
İstemem saolBenim burda esiyor gel
Sen bilinİstemem saol
He o deli,Merve'nin bebeğe kötü şeyler yazınca beynim döndü benim,insallah geri gelemez pis şeytanMahalle köpekleri varmış elektoşok ve biber gazı verecekmiş biz bayğanlara sordu da linç edildi
GünaydınGünaydın
Evet ondan sonraaa ortalık kızıştı her yerde kadını yazdılar rezil edildiHe o deli,Merve'nin bebeğe kötü şeyler yazınca beynim döndü benim,insallah geri gelemez pis şeytan
Hak etmiş, çok güzel olmuş,sabah ilk ona baktım,dehlemişlerEvet ondan sonraaa ortalık kızıştı her yerde kadını yazdılar rezil edildi
Sana da günaydın şekerciğim
Bu aralar usluyum böyle konular neden ben yokken açılır ki yani,iyice giydirmek lazım bu tiplereAblamızın yolundan gidiyoruz
Günaydınlar baloncukumGünaydın
Allah Analı babalı büyütsün inşallahTeşekkür ederim canımmm çok şükür evimizin son bireyi de geldi
O konu neydi öyle okudum demin giydrmiş herkeseEvet ondan sonraaa ortalık kızıştı her yerde kadını yazdılar rezil edildi
Günaydnlar mavişimGünaydın güzeller
Sensiz anlamı yoktu oraların gözlerim aradı seni
Bu aralar usluyum böyle konular neden ben yokken açılır ki yani,iyice giydirmek lazım bu tiplere
Günaydınlar baloncukum
Saydırdı bayağı gözü dönmüştüO konu neydi öyle okudum demin giydrmiş herkese
Günaydnlar mavişim
Senin anlayp benm anlamadğm bişi ykkiSen anlamazın boşver
Çocuk doktoru son kez bebeğin şekerine-sariligina bakacak ondan sonra çıkacağız.Çok sevindim iyi olmana,ne zaman çıkacaksın hastaneden
Gündüz olaydı keşkemSensiz anlamı yoktu oraların gözlerim aradı seni
Okudum neler demiş öyleSaydırdı bayağı gözü dönmüştü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?