İyi akşamlar canımHayırlı akşamlar canlar
İyi akşamlar kukrişimİyi akşamlar canım
İyi akşamlar fülüzüm
E hadi sanada iyi geceler sosyalimIyi geceler o zaman canımlar
Hayırlı akşamlar canlar
Yasom hayırlı akşamlar
Ohh komşuu ferahladim görünce, mutfaktan çıkmıştım yenice ihtiyacım varmış bu fotoya valla
Iyi geceler canimIyi geceler o zaman canımlar
Katıldın mı yoksaYav benim neyime 5 çeşitle çay saati yarışması Allah aşkına kimse de beni durdurmadı sen hamilesin, üstelik Urfa dasın delirdin mi demedi. Amaaa serin olur diye akşam yapayım dedim poğaçayı, keki git arkadaş vantilatör açtım zor durdum, ayakta da uzun süre duramıyormuşum meğerse ben. Vay benim halimeeee vaayyy
Sodexocu ne oldu?İşte insanlarla uğraşıorus
EveeeeetttKatıldın mı yoksa
Ucundan soktum diyelim. En çok büyük oğlan nasiplendi. Tatil gibi geldi vallaOhh komşuu ferahladim görünce, mutfaktan çıkmıştım yenice ihtiyacım varmış bu fotoya vallaayaklarını soksaydın sen de gitmişken
Keşke yormasaydın komşum kendini. Biz bile zor yapıyoruz. İki canlısınYav benim neyime 5 çeşitle çay saati yarışması Allah aşkına kimse de beni durdurmadı sen hamilesin, üstelik Urfa dasın delirdin mi demedi. Amaaa serin olur diye akşam yapayım dedim poğaçayı, keki git arkadaş vantilatör açtım zor durdum, ayakta da uzun süre duramıyormuşum meğerse ben. Vay benim halimeeee vaayyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?