İyi akşamlar matmazelİyi akşamlar
Kahve zevkimiz aynıJacobs seviyorum ben de
Aynen cancağızımKahve zevkimiz aynı
İyi akşamlar aretimİyi akşamlar matmazel
Bende San Sebastian Cheesecake, Red Velvet pasta gibi ürünleri hiç yemedimÜstüme iyilik sağlık. Ben mochayı hiç içmedim bile.
İyi akşamlar aretim
Red velvet çokzel,San Sebastian ben de yemedimBende San Sebastian Cheesecake, Red Velvet pasta gibi ürünleri hiç yemedim
Kesinlikle aretim,çok normalAa ben mesela white chocolate mocha olmadan güne başlayamam
Tatmadığımız çok şey var cancağzım. Misâl, Margırıt’ın geçen paylaştığı o Antepli tatlıRed velvet çokzel,San Sebastian ben de yemedim
Ah cancağızım, o Antepli beni benden aldıTatmadığımız çok şey var cancağzım. Misâl, Margırıt’ın geçen paylaştığı o Antepli tatlı
Onları iyi yerim bak.Bende San Sebastian Cheesecake, Red Velvet pasta gibi ürünleri hiç yemedim
O filtre kahve değil miydi yavAa ben mesela white chocolate mocha olmadan güne başlayamam
Bir gün gelin benim yalıya sizTatmadığımız çok şey var cancağzım. Misâl, Margırıt’ın geçen paylaştığı o Antepli tatlı
Ahsjahjsjajsja ağzın bal yesin ne güzel konuşuyorsun öyle ama maalesef ev alma hayalim bile yok.Doğru, içinde yaşarsın sen
Yanından yöresinden geçmedim, düşünOnları iyi yerim bak.
Onu da hiç içmedimO filtre kahve değil miydi yav
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?