- 21 Kasım 2017
- 27.870
- 120.425
- 598
Ben de dümdüzüm.O egzotiklik sana mahsus gezenticiğim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de dümdüzüm.O egzotiklik sana mahsus gezenticiğim
İçelim cancağızımGel cancağzım, içelim
O kadar doğru konuştun ki cancağzım, öyle egzantrik şeyler paylaşıyor ki gittiği mekanlardan, biz kapısının önünden geçemeyizCafelerde,zengin lattelere,mochalara alışmış cancağızım
İçelim cancağızım
Bak şimdi halimize üzüldüm,bizde evde Türk Kahvesi yapıp Müge bekleyelim cancağızımO kadar doğru konuştun ki cancağzım, öyle egzantrik şeyler paylaşıyor ki gittiği mekanlardan, biz kapısının önünden geçemeyiz
Üstüme iyilik sağlık. Ben mochayı hiç içmedim bile.Cafelerde,zengin lattelere,mochalara alışmış cancağızım
Asıl ben o villanın kapısının önünden geçemem.O kadar doğru konuştun ki cancağzım, öyle egzantrik şeyler paylaşıyor ki gittiği mekanlardan, biz kapısının önünden geçemeyiz
Gittiğin Cafenin kamera kayıtları öyle demiyor hemsomÜstüme iyilik sağlık. Ben mochayı hiç içmedim bile.
Türk kahvem bitmiş cancağzım, bu dandik kahveyi buldum. Allah bilir nereden geldiBak şimdi halimize üzüldüm,bizde evde Türk Kahvesi yapıp Müge bekleyelim cancağızım
Bizim burda Onur Market satıyor onu,kaşık kullanılmıyor buna hattaTürk kahvem bitmiş cancağzım, bu dandik kahveyi buldum. Allah bilir nereden geldi
Tadını hiç sevmedim
Doğru, içinde yaşarsın senAsıl ben o villanın kapısının önünden geçemem.
Evet cancağzım, 3 sn’de eriyor ama tadını sevmedim. Mis gibi jacobs, tchibo var iken, buBizim burda Onur Market satıyor onu,kaşık kullanılmıyor buna hatta
Jacobs seviyorum ben deEvet cancağzım, 3 sn’de eriyor ama tadını sevmedim. Mis gibi jacobs, tchibo var iken, bu
Kesin herif iş yerinden getirdi
İyi akşamlar Kukrişimİyi akşamlar