- 24 Eylül 2018
- 98.622
- 295.233
- 698
İyi akşamlar matmazelİyi akşamlar
![Relieved face :relieved: 😌](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f60c.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyi akşamlar matmazelİyi akşamlar
Kahve zevkimiz aynıJacobs seviyorum ben de![]()
Aynen cancağızımKahve zevkimiz aynı![]()
İyi akşamlar aretimİyi akşamlar matmazel![]()
Bende San Sebastian Cheesecake, Red Velvet pasta gibi ürünleri hiç yemedimÜstüme iyilik sağlık. Ben mochayı hiç içmedim bile.![]()
İyi akşamlar aretim![]()
Red velvet çokzel,San Sebastian ben de yemedimBende San Sebastian Cheesecake, Red Velvet pasta gibi ürünleri hiç yemedim![]()
Kesinlikle aretim,çok normalAa ben mesela white chocolate mocha olmadan güne başlayamam
Tatmadığımız çok şey var cancağzım. Misâl, Margırıt’ın geçen paylaştığı o Antepli tatlıRed velvet çokzel,San Sebastian ben de yemedim![]()
Ah cancağızım, o Antepli beni benden aldıTatmadığımız çok şey var cancağzım. Misâl, Margırıt’ın geçen paylaştığı o Antepli tatlı![]()
Onları iyi yerim bak.Bende San Sebastian Cheesecake, Red Velvet pasta gibi ürünleri hiç yemedim![]()
O filtre kahve değil miydi yavAa ben mesela white chocolate mocha olmadan güne başlayamam
Bir gün gelin benim yalıya sizTatmadığımız çok şey var cancağzım. Misâl, Margırıt’ın geçen paylaştığı o Antepli tatlı![]()
Ahsjahjsjajsja ağzın bal yesin ne güzel konuşuyorsun öyle ama maalesef ev alma hayalim bile yok.Doğru, içinde yaşarsın sen![]()
Yanından yöresinden geçmedim, düşünOnları iyi yerim bak.![]()
Onu da hiç içmedimO filtre kahve değil miydi yav![]()