- 16 Ağustos 2010
- 293.035
- 602.908
- 43
Ama şak diye buldunBu sefer banli değildim allahtan yine gec kaldim diye bi hızla girdim topige nevresteye canım ya nefes nefese hahahhah ben aldım ya artık kim ne yaparsa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ama şak diye buldunBu sefer banli değildim allahtan yine gec kaldim diye bi hızla girdim topige nevresteye canım ya nefes nefese hahahhah ben aldım ya artık kim ne yaparsa
Elimde patlarsa yineHayırlı olsun
Benimde belim tekliyor sanayiye götüreyim seni diyor eşim yok diyorum daha zamanım varÜzerimden tır geçmiş gibiyim
Gizli gizli vurdun
Sofra masa düzeni sunum hepsinde çok iyisin. Patlamaz diye umuyorumElimde patlarsa yine
Elimde patlarsa yine
Umarım öyle olurYakayım tüm spotları yineSofra masa düzeni sunum hepsinde çok iyisin. Patlamaz diye umuyorum
Yok canım, fırsatım olursa anca CumartesiSofrayı mı hazırladın yoksa
Aa ne olmuş bunlara biri keki dolaba atmış biri dondurma yalıyorSofrayı mı hazırladın yoksa
Bizde spot yok. Spot yasak olsunUmarım öyle olurYakayım tüm spotları yine
Bugün dinlen yarın silip süpürürsünYok canım, fırsatım olursa anca Cumartesi
Evi silip süpürmem, yemek yapmam lazım, ama hiç halim yok
Çok hızlılarAa ne olmuş bunlara biri keki dolaba atmış biri dondurma yalıyor
Nerde o zalım bana oyumu sana vericem demiştiHAbibte herkes burda sen başka alemlerde
Benim varBizde spot yok. Spot yasak olsun
Hala tanıyamamışsınNerde o zalım bana oyumu sana vericem demişti
BiliyorumBenim var
Doğru valla hepsini görmek istiyorum ona bakılırsaÇok hızlılar
Ama gelsin örnek olsun özelden bak böyle olacak derim
Yap abla sende hatta önce sen yap yapabilirsen ciddenTamam öyle yapayım sağ olun
Bende utandım nezaketen nasıl istersen dedim ama keşke demeseymişim boncuğumHala tanıyamamışsın