Temizlemesi de sıkıntıO daha iyi sankiBizim camlar boydan ondan hep kapı, cam koymamışlar Küçük cam yapsalar memnun olacaktım Bir tek oğlumun odası yarım
Evet canım çok büyüklerTemizlemesi de sıkıntı
Çene çok bizde nasılsaKeskeee az konussaniz
Randevu almadın demiIyiyim ablacim bugun
Sabah burdaydin sabahta dedigim yarim saat once
Sen bana pas veriyomusunki
Burda
1 kapı 530 lira senin verdiğin fiat çok iyi buraya göre.Orası hepten uçmuş ablam
Benim oturma alanı yaptığım balkon öyle sıkıntılı, dışını ben silemiyorumEvet canım çok büyüklerDış cephe daha sıkıntı
Teşekkürler ruh ikizimm inşallahŞimdiden iyi tatiller size de kuzum, son çocuksuz tatiliniz, tadını çıkarın
İnternette daha da uygun, ama ne kadar güvenebilirsinÇene çok bizde nasılsa
Randevu almadın demi
1 kapı 530 lira senin verdiğin fiat çok iyi buraya göre.
Beni beni fülüzünümü merak ettine senGöremeyince merak ettimBak senide soruyor muşum
Benimde lavabonun üstünde pencere var.Cidden çok zor siliniyorBenim oturma alanı yaptığım balkon öyle sıkıntılı, dışını ben silemiyorum
Mutfak camım sürgülü, lavabonunda üstünde olunca çabuk kirleniyor, üstelik temizlemesi çok zor. Birde kumruları besliyorum orada, hep batık
Evet fülüzümü göremeyince panik oldum ve merak ettimBeni beni fülüzünümü merak ettine sen
Allah razi olsun
Bide o sıkıntı var tabiİnternette daha da uygun, ama ne kadar güvenebilirsin
Günaydın iyidir çok şükür sen nasılsınGünaydın kızlar herkes iyimi
Evet fülüzümü göremeyince panik oldum ve merak ettim
Harikiri yapmak gibi bir şey 6. katBenimde lavabonun üstünde pencere var.Cidden çok zor siliniyorCamlar sıkınyı birde 6.kat olunca
Günaydın canım, biz iyiyiz, sen nasılsın?Günaydın kızlar herkes iyimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?