- 20 Mart 2008
- 141.524
- 212.980
- 1.423
- 60
Bende 8.katHarikiri yapmak gibi bir şey 6. kat
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende 8.katHarikiri yapmak gibi bir şey 6. kat
Günaydın bende iyiyim şükür aman iyi olunGünaydın canım, biz iyiyiz, sen nasılsın?
Günaydın ablacım nasilsinGünaydınlar parecik
Mop ile siliyorum uzanamadığım yerleriHarikiri yapmak gibi bir şey 6. kat
Günaydın nevrestecim aman iyi olun herkes iyi olsun bende iyiyim şükürGünaydın iyidir çok şükür sen nasılsın
İyiyim parecim sağol,evde usta var bizdedeGünaydın ablacım nasilsin
Çok şükür ParemGünaydın nevrestecim aman iyi olun herkes iyi olsun bende iyiyim şükür
Ben de iyiyim şükür sıkıntı yok şimdilik dizlerin nasıl çiçeğimCanimmm iyi diyelim iyi olsun sen nasılsın
Nevoş çekçek mi deniyor sürüp çekiyorsun onar daha iyi mopla zor olur yorar bide.Mop ile siliyorum uzanamadığım yerleri
Aaa hayırdırİyiyim parecim sağol,evde usta var bizdede
Balkon camımda değişiklik var onu yapıyorlar.Aaa hayırdır
Onunlada yapıyorum abla bir şey dolayıpNevoş çekçek mi deniyor sürüp çekiyorsun onar daha iyi mopla zor olur yorar bide.
Bende 1.ci kat icerden cikinca merdiveni 2.katBende 8.kat
Bende bundan var kolay oluyor bununla ucunda süngeride var.Onunlada yapıyorum abla bir şey dolayıp
Oyyyy seninkidaha yüksekmişBende 1.ci kat icerden cikinca merdiveni 2.kat
Kolay gelsin camlı balkon mu olucakBalkon camımda değişiklik var onu yapıyorlar.
ÇokkkOyyyy seninkidaha yüksekmiş
Evet onlar daha iyiBende bundan var kolay oluyor bununla ucunda süngeride var.
Oyyyy seninkidaha yüksekmişBende 1.ci kat icerden cikinca merdiveni 2.kat
Zaten cam balkonluydu yan traf camları mermeri değişecek jaluzi konacak yan tarafa.Kolay gelsin camlı balkon mu olucak
Ablacım sen nerdeydin.merak ettim
Mazallah yaniii tikkat etttt
Sap kısmı kısa biraz,A101'den almıştım hiç kullanmadım daha.Evet onlar daha iyi