- 24 Eylül 2018
- 98.620
- 295.227
- 698
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşaallah ablacım Benim ağrı eşiğim çok yüksek idare ediyorumAz kaldı nevoşum buda geçer sende çok daha iyi olursun
2 akordeon kapı sinekliği ve 2 normal cam kanat sineklik için 750 fiyat vermiş bir yer. Artık hangi firma uygun yaparsa, sinekliği onlara yaptıracağız. Geldiklerinde sorarım muhtemelenBide camların hepsi değişmiyor onlar sağlam.
Cidden pahalı artık yağmur yağınca içeriye sızıyordu.
Siz gene fiat alın bence.
Aretim hosgeldinAretim
Günaydın aşkomGünaydın herkese
Fiatlarıda yüksek oluyor işte onlarında güzel oluyor bide şık duruyor .Katlanan yapacağız abla ben sürekli kapalı kullanamam
Sağlıkla inşallahEvet canım eşim 5-6 gün daha yok.Bayrama az kaldı.Sonra benim regl yine başlayacakO bitince artık.
Kızların odaya kapı istiyorum bende2 akordeon kapı sinekliği ve 2 normal cam kanat sineklik için 750 fiyat vermiş bir yer. Artık hangi firma uygun yaparsa, sinekliği onlara yaptıracağız. Geldiklerinde sorarım muhtemelen
Bi fiyatlar niye bu kadar yüksek2 akordeon kapı sinekliği ve 2 normal cam kanat sineklik için 750 fiyat vermiş bir yer. Artık hangi firma uygun yaparsa, sinekliği onlara yaptıracağız. Geldiklerinde sorarım muhtemelen
Komşu yaptırdı akerdion sineklik tek kapı bide 530 lira verdi2 akordeon kapı sinekliği ve 2 normal cam kanat sineklik için 750 fiyat vermiş bir yer. Artık hangi firma uygun yaparsa, sinekliği onlara yaptıracağız. Geldiklerinde sorarım muhtemelen
Sen de katılKeskeee az konussaniz
Iyiyim ablacim bugunGünaydın fülüzcanım sağol,sen nasıl oldun iyisin demi
Sabah burdaydin sabahta dedigim yarim saat onceHemşooo E Elif_Eylul
Sen bana pas veriyomusunkiE Elif_Eylul hiç pas verme haaa
BurdaE Elif_Eylul nerede
Markete gittim hemsom daha kahvalti hazirliyorum islandim geldimSen de katıl
Ben sabahçı kahvesi caycisi gibi 7 civarı mesaiye basliyorumIyiyim ablacim bugun
Sabah burdaydin sabahta dedigim yarim saat once
Sen bana pas veriyomusunki
Burda
Çok yağdı mübarek hava ⛈⛈Markete gittim hemsom daha kahvalti hazirliyorum islandim geldim
Eylül gibi kendi kalktimi mahalle kalkti saniyoBen sabahçı kahvesi caycisi gibi 7 civarı mesaiye basliyorum
2 sene önce kvler balkona 9m katlanır camı 5800’e yaptırmışlardı. Bu sene olsa, 10 bin tutar o zamanAbla balkonun biri çok küçük kızların odasındaO bile 4 bin tutuyormuş
Aksam camları zor kapattim simdide yagyo ama çok guzelÇok yağdı mübarek hava ⛈⛈
Saat 11 ,bana sanki akşam,6da niye uyaniyorsamEylül gibi kendi kalktimi mahalle kalkti saniyo