- 20 Mart 2008
- 141.521
- 212.978
- 1.423
- 60
Wayyyyy seni seniiiiiEvet abla gazoz neden dağıtıyorum sanıyorsun içimdeki enerjiyi sizinle paylaşıyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Wayyyyy seni seniiiiiEvet abla gazoz neden dağıtıyorum sanıyorsun içimdeki enerjiyi sizinle paylaşıyorum
Aynen boş kalmasınBiraz ele,avuca gelsin
Aradım bunlar aracı firmada ondanSürekli ara abla ben olsam şimdiye bezdirmiştim
İyiyim canım regl bitti ağrılar bitti sayılırNormale döndümÇok şükür elticim, bildiğin gibiyim.
Sen nasılsın, sancıların ne alemde?
Kaçırıyorum bazenNe var yani arada iki tatlı laf etsen
KaçmaKaçırıyorum bazen
Ayyyy, başım döndü fiyatı görünceBizim 2 yan cam mermer fitilleri,salon camına wasist das,balkon kapısının alt camı değişecek belki başka şeylerde olabilir 5300 tutuyor.
Sağol yasom valla bizde iş hiç bitmiyor yani
Aynen boş kalmasın
Rabbim yardımcınız olsun canımYaparsınız inşaallah canımİş bitmezBizde istiyoruz 1-2 bir şey
Evet nevoş yan taraflar değişiyor içine jaluzili olandan yapacaklar akşam güneşini çok alıyor orası.Cam balkon mu ablacımAllah kolaylık versin
Biz balkonlara cam balkon yaptıralım diyoruz 2 balkon 11 bin tutuyorAyyyy, başım döndü fiyatı görünce
O zaman benim camlar rahat 15000 tutar
Hiç girişmemek en iyisi
Enişte bir an önce gelsin benceöpeeee öpeee öldüresim geliyorrrrrr ordan burdannnnnn
Biz balkonlara cam balkon yaptıralım diyoruz 2 balkon 11 bin tutuyor
Neyse bundan sonra güzel olurEvet nevoş yan taraflar değişiyor içine jaluzili olandan yapacaklar akşam güneşini çok alıyor orası.
Bıktık artık bizde tadilattan.
Bide camların hepsi değişmiyor onlar sağlam.Ayyyy, başım döndü fiyatı görünce
O zaman benim camlar rahat 15000 tutar
Hiç girişmemek en iyisi
Bugün denk gelmedim benE Elif_Eylul nerede
Ondan şimdilik bekliyor
Önümüzdeki ay mı randevunu alacaksın?İyiyim canım regl bitti ağrılar bitti sayılırNormale döndüm