- 20 Mart 2008
- 141.521
- 212.978
- 1.423
- 60
Günaydın fülüzcanım sağol,sen nasıl oldun iyisin demiGünaydın ablacim kolay gelsin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın fülüzcanım sağol,sen nasıl oldun iyisin demiGünaydın ablacim kolay gelsin
Ablaaaaa hayırlısıyla bitsin evindeki tadilat yeni gelin evi olur nikah tazelersin artıkGünaydınlar habibim
Sağlıcakla doğsun bebeğin güzel haberlerini alalımda senden.
Günaydın yasocum
Yeni yapılmıyor yan camlar çıkıp jaluzili olacak bide mermeri değişecek fitilleri değişecek.
Sineklik olması iyi içeri girmezler en azından.
Düşünmek bile istemiyorumMüge’de biterse ne edeceğiz dedim
Çok şükür bebeğim, sen nasılsın?Nasılsın yavrum
Sağol habbim ,nikah ne ki düğün yapmam lazım anlı anlı olsun sjksjksjksjkAblaaaaa hayırlısıyla bitsin evindeki tadilat yeni gelin evi olur nikah tazelersin artık
Kolay gelsin şekerciğimYarın yada perşembede boya işi olacak gelemezsem merak etmeyin hanımlar.
Tazı gibiyimÇok şükür bebeğim, sen nasılsın?
Sağol şekercimKolay gelsin şekerciğim
İçelim, güzelleşelimTamam gel içelim
Davet et geleyim ablaSağol habbim ,nikah ne ki düğün yapmam lazım anlı anlı olsun sjksjksjksjk
Uzun süredir içmiyoruz sen düşün artıkİçelim, güzelleşelim
Peki fitillerin değişimi çok tutuyor mu?Günaydınlar habibim
Sağlıcakla doğsun bebeğin güzel haberlerini alalımda senden.
Günaydın yasocum
Yeni yapılmıyor yan camlar çıkıp jaluzili olacak bide mermeri değişecek fitilleri değişecek.
Sineklik olması iyi içeri girmezler en azından.
Heytttttt yafrummmTazı gibiyim
Bekliyorum ona göreDavet et geleyim abla
Daha da iyi ol, çita gibi olTazı gibiyim
AblaaağğğğğHeytttttt yafrummm
Bekliyorum ona göre
İnşallah Allah razi olsun.Sağlıcakla doğsun bebeğin güzel haberlerini alalımda senden.
Herifim gelince çıta olacamDaha da iyi ol, çita gibi ol