• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Poğaçalar Çay Saati İçin Denenmiş Kek ve Poğaça Tarifleri

En başarılı bulduğunuz ''Çay Saati Tarifleri '' hangileridir?

• Ankete Katılan
    678
  • Anket Kapalı .
Şuan 3. Doz suni sancı mi yiyorum. Daha ağrılar siddetlenmedi açılma 5-6 cm ama çocuk yukarda zamanla inebilir dedi.
Yurus falan yapıyorum, egzersiz yapıyorum. Dualarınızı bekliyorum. Hepiniz duamdasiniz. Özel duanız varsa etiket yapın. Onun dışında mesaj okuyamıyorum, uzun oluyor
Rabbim tez vakitte kurtarsin inşAllah🤲💕

Şuan 3. Doz suni sancı mi yiyorum. Daha ağrılar siddetlenmedi açılma 5-6 cm ama çocuk yukarda zamanla inebilir dedi.
Yurus falan yapıyorum, egzersiz yapıyorum. Dualarınızı bekliyorum. Hepiniz duamdasiniz. Özel duanız varsa etiket yapın. Onun dışında mesaj okuyamıyorum, uzun oluyor
Ay canım,Allah kolaylık versin sana 🤲🏻 İsteyen arkadaşlara bebek nasip etsin diye dua etsen yeter,benim özel duam yok🥰

Sağlıkla inşallah canım🤗🎈😍
İnan aklımızda ve duamızdasın🤲🏻😍🎈
Benim duam belli canım, hayırlı-sağlıklı evlat inşallah 🤲🏻

Gönaydınnnnnn pıtırcıklar :KK53:
Günaydınlar habibim :KK200:
Sağlıcakla doğsun bebeğin güzel haberlerini alalımda senden.
Günaydın ablacım🤗🎈😍
Yenisini mi yaptırıyorsunuz? :KK53:
Bende kapı ve camların ölçüsünü aldım az evvel, yeni sineklikler için👀
Sürekli içeri arı giriyor👀
Günaydın yasocum :KK200:
Yeni yapılmıyor yan camlar çıkıp jaluzili olacak bide mermeri değişecek fitilleri değişecek.
Sineklik olması iyi içeri girmezler en azından.

Back