- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.986
- 828
Günaydın ablacim kolay gelsinSelamlar günaydınlar evde usta var arturda şimdi gitti pimapenlerle savaş veriyorlar.
Rabbim tez vakitte kurtarsin inşAllahŞuan 3. Doz suni sancı mi yiyorum. Daha ağrılar siddetlenmedi açılma 5-6 cm ama çocuk yukarda zamanla inebilir dedi.
Yurus falan yapıyorum, egzersiz yapıyorum. Dualarınızı bekliyorum. Hepiniz duamdasiniz. Özel duanız varsa etiket yapın. Onun dışında mesaj okuyamıyorum, uzun oluyor
Ay canım,Allah kolaylık versin sanaŞuan 3. Doz suni sancı mi yiyorum. Daha ağrılar siddetlenmedi açılma 5-6 cm ama çocuk yukarda zamanla inebilir dedi.
Yurus falan yapıyorum, egzersiz yapıyorum. Dualarınızı bekliyorum. Hepiniz duamdasiniz. Özel duanız varsa etiket yapın. Onun dışında mesaj okuyamıyorum, uzun oluyor
Onu yapıyorum her sancı geldik eAy canım,Allah kolaylık versin sanaİsteyen arkadaşlara nasip etsin diye dua etsen yeter,benim özel duam yok
Yalan habermis cancağızım
Niye yav?tutmayın gidiyorum burdan
Sağlıkla inşallah canımŞuan 3. Doz suni sancı mi yiyorum. Daha ağrılar siddetlenmedi açılma 5-6 cm ama çocuk yukarda zamanla inebilir dedi.
Ay 1 gün geçti diyor,bebe icerdeOnu yapıyorum her sancı geldik e
Kimse yazmadıydı bana küstümNiye yav?
Gelmek istemiyor rahat içerdeAy 1 gün geçti diyor,bebe icerde
Simdi girdim ben,etiket ve alıntılara bakıyordumKimse yazmadıydı bana küstüm
Nasılsın yavrumGünaydın canım
Akıllı bebeeGelmek istemiyor rahat içerde
Günaydınlar habibimGönaydınnnnnn pıtırcıklar
Sağlıcakla doğsun bebeğin güzel haberlerini alalımda senden.Şuan 3. Doz suni sancı mi yiyorum. Daha ağrılar siddetlenmedi açılma 5-6 cm ama çocuk yukarda zamanla inebilir dedi.
Günaydın yasocumGünaydın ablacım
Yenisini mi yaptırıyorsunuz?
Bende kapı ve camların ölçüsünü aldım az evvel, yeni sineklikler için
Sürekli içeri arı giriyor
Tamam gel içelimSimdi girdim ben,etiket ve alıntılara bakıyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?