- 18 Kasım 2020
- 20.565
- 49.628
- 548
selam söyleKendi isteği canımBugün görüştüm herkese selamı var.Yoğun çalışıyormuş.Sabah 8 akşam 5
Komşu bu sıcakta hayatta kalma mücadelesi veriyorum gerçi bugün yine iyi sayılır da yani genel olarak çok kötü gidiyor havalar değil miiİyiyim komşum sen nasılsın
Azıcık sınırlı Kuzu komşudan geldim şuan sakinlesmeyi bekliyorumNapıyorsunuz güzelleeeeeeerrrrr
Nevreste
Jenna16
C A N O
Blue_Peri
@Margaret Hale
@Minik Meleklerim
@Filizzz16
@Bal0ncuk
@pearlshine
@Oriana
@yasminsay
Helal yaaa bak bombalıkta güzelciğim gibi olunBombadan hallice,sen nasılsın canım. ?
bana kek kalıbını doğru kullanmayı öğretmişti hiç dağılmadan çıkıyor gözünün yağını yiyimO sizi okuyorAleykümselam
Sende slm söyle ablaKendi isteği canımBugün görüştüm herkese selamı var.Yoğun çalışıyormuş.Sabah 8 akşam 5
Aynen komşum tam hastalık havası. Klima ile yaşamaya çalışıyoruzKomşu bu sıcakta hayatta kalma mücadelesi veriyorum gerçi bugün yine iyi sayılır da yani genel olarak çok kötü gidiyor havalar değil mii
Toplayıp kapısına dökcen böylesinin de işteAzıcık sınırlı Kuzu komşudan geldim şuan sakinlesmeyi bekliyorumkomşu nevarsa yine olduğu gibi dünkü yikadigim balkonuma çırpmis nevar ne yoksaa
Sen nasılsın balimmm minnakimiz nasıl
Aman iyi ol sen canım benim yaaHelal yaaa bak bombalıkta güzelciğim gibi olun
Ben de patlamış bombadan hallice
Napıyorsunuz güzelleeeeeeerrrrr
Nevreste
Jenna16
C A N O
Blue_Peri
@Margaret Hale
@Minik Meleklerim
@Filizzz16
@Bal0ncuk
@pearlshine
@Oriana
@yasminsay
Evva
Ohh afiyet olsunnn, ben türk kahvesi içtim ekler eşliğinde
Ha tamam iyi olsun da sen de bizlerden selam söylersin sultanımKendi isteği canımBugün görüştüm herkese selamı var.Yoğun çalışıyormuş.Sabah 8 akşam 5
Urfa dan gidince iyi olacağım inşallahAman iyi ol sen canım benim yaa
Ama ben yoktum orda gördümNapayım oturuyorum kendime gibi bi şey mi bu evvam
İnşallah tatlım.Urfa dan gidince iyi olacağım inşallah
Dün bir gaflete düşüp 3.etap a gittik o kadar kalabalıktı ki anlatamam, ama hiç değilse bir tık serin sayılırdı terlemeden oturabildik akşamAynen komşum tam hastalık havası. Klima ile yaşamaya çalışıyoruzgeceleri biraz daha iyi bu ara şükür
Ama mesajı yazdım sonra düzenledim hep unuttuklarim oluyor güncelliyorum ben vallahi benim hafızamla ilgili litfenn alınmaa çiçeyimmAma ben yoktum orda gördüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?