Poğaçalar Çay Saati İçin Denenmiş Kek ve Poğaça Tarifleri

En başarılı bulduğunuz ''Çay Saati Tarifleri '' hangileridir?

• Ankete Katılan
    678
  • Anket Kapalı .
İyiyim komşum sen nasılsın
Komşu bu sıcakta hayatta kalma mücadelesi veriyorum gerçi bugün yine iyi sayılır da yani genel olarak çok kötü gidiyor havalar değil mii

Azıcık sınırlı Kuzu komşudan geldim şuan sakinlesmeyi bekliyorumkomşu nevarsa yine olduğu gibi dünkü yikadigim balkonuma çırpmis nevar ne yoksaa
Sen nasılsın balimmm minnakimiz nasıl

Komşu bu sıcakta hayatta kalma mücadelesi veriyorum gerçi bugün yine iyi sayılır da yani genel olarak çok kötü gidiyor havalar değil mii
Aynen komşum tam hastalık havası. Klima ile yaşamaya çalışıyoruz geceleri biraz daha iyi bu ara şükür

Azıcık sınırlı Kuzu komşudan geldim şuan sakinlesmeyi bekliyorumkomşu nevarsa yine olduğu gibi dünkü yikadigim balkonuma çırpmis nevar ne yoksaa
Sen nasılsın balimmm minnakimiz nasıl
Toplayıp kapısına dökcen böylesinin de işte hiç sıkma canını, Allah a havale et cahile elden bi şey gelmiyor çünkü
Ben de iyiyim şükür temizlik yapmamız lazım eşim bugün yapamam diyor, ben başlayım bari dedim ama yapmak istemediğim için sabahtan beri dolaniyorum neyse 5 olunca başlayım dedim oturuyorum bak 5 oldu saat

Kendi isteği canımBugün görüştüm herkese selamı var.Yoğun çalışıyormuş.Sabah 8 akşam 5
Ha tamam iyi olsun da sen de bizlerden selam söylersin sultanım

Aynen komşum tam hastalık havası. Klima ile yaşamaya çalışıyoruz geceleri biraz daha iyi bu ara şükür
Dün bir gaflete düşüp 3.etap a gittik o kadar kalabalıktı ki anlatamam, ama hiç değilse bir tık serin sayılırdı terlemeden oturabildik akşam Allah yardımcımız olsun, biz yine klimada oturuyoruz çalışanlara yardım etsin Allah

Ama ben yoktum orda gördüm
Ama mesajı yazdım sonra düzenledim hep unuttuklarim oluyor güncelliyorum ben vallahi benim hafızamla ilgili litfenn alınmaa çiçeyimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…