- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.986
- 828
Çok nadir oluyor ama ben tarifsiz çok kalıyorumIste ozelden o gitti bu verildi denince belkide benim istedigim tarifi aldi ve birakti o kisiler olabilir yani buda
Benim oldu da ne olduCano ne gülüyon kekim olmadi
Sonucta önde gozüküyo amaBenim de ikili fotom yok gibitekrar mı yapsak
Yap sen bilirsin konuyla oynama bana at düzelteyim
Yap sen bilirsinBenim de ikili fotom yok gibitekrar mı yapsak
Sunumu sönük gibiSonucta önde gozüküyo ama
Yarışma bitmeden bi yapayımYap sen bilirsin
Yok bence guzel seninki,benimki hakkaten ağlıyorSunumu sönük gibi
Kare borcam da yap bencede. Keki daha kalın olurYok bence guzel seninki,benimki hakkaten ağlıyor
Dur hele yerse totom hepsini yapar tekrar atarim sana düzenleme yaparim masada olurmuYap sen bilirsin konuyla oynama bana at düzelteyim
Kiz kare borcami yagladim uzuna doktumKare borcam da yap bencede. Keki daha kalın olur
Sen bilirsinDur hele yerse totom hepsini yapar tekrar atarim sana düzenleme yaparim masada olurmu
Moralim yerlerdeSunum resimleri sadece oylama için kullanılır .Yani 4 tane istedim ve üstüne çok bastırdım defalarca hatırlattım
Ondan o 4 resme özen verirsiniz diye düşündüm.
Katılım az olursa 3 sunum resmi çok olursa 2 sunum resmi koyarım dedim.
Ama anlaşılmamış sunum resimlerin önemi
Ama özellikle istedimMoralim yerlerdekendimi affetmeyeceğim tek bir resim çekmişim şaka gibi. Onu da sana atmıştım ya dün
Yeminle salaklasiyoruzyaaaMoralim yerlerdekendimi affetmeyeceğim tek bir resim çekmişim şaka gibi. Onu da sana atmıştım ya dün
Dalgınlık mı olduKiz kare borcami yagladim uzuna doktum
Kare borcama yap sen büyük olmasın bu sefer ki.Kiz kare borcami yagladim uzuna doktum
Dur hele hallersem yapayim ben canimDalgınlık mı olduyarışma bitimine daha var. Bence tekrar 2 li sunum yapabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?