- 25 Şubat 2017
- 5.630
- 14.517
- 198
Teşekkür ederiz ablacımTamam canım bekliyoruzDoğum günü kutlu olsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederiz ablacımTamam canım bekliyoruzDoğum günü kutlu olsun
Teşekkür ederiz ablacım
Nevoş oylamada iki resim kullanılacak değil mi? Hem sofra hem kek poğaça birlikte resmi
Herkese hatırlattım sanada hatırlatayım
1 poğaça sunum resmi
1 kek sunum resmi
1 poğaça kek birlikte sunum resmi(oylama için)
1 sofra
Evet canımNevoş oylamada iki resim kullanılacak değil mi? Hem sofra hem kek poğaça birlikte resmi
Tekli olan resimler kullanılmayacak mıEvet canım
Peki canım nevoşumEvet canım
3 er resim çok olmaz mıBen ne olur ne olmaz diye çekin dedim.Ama ikili olanın oylama için istediğimi söyledimTekli olan resimler kullanılmayacak mı
Benim haberim yoktu3 er resim çok olmaz mıBen ne ılur be olmaz diye çekin defim.Ama ikili olanın oylama için istediğimi söyledim
Kolaj yapmayalım ikili çekin orjinal olsun dedimİkili olan sunuma hiç çalışmamıştım
Ikiliyede sunum gerek o zaman dimi Nevoş yani bir sürü sunum3 er resim çok olmaz mıBen ne ılur be olmaz diye çekin defim.Ama ikili olanın oylama için istediğimi söyledim
Ben bilmiyorum canımKolaj yapmayalım ikili çekin orjinal olsun dedim
Söyledim amaBenim haberim yoktu
O oylamada olacak büyük ihtimal ondan en iyisi olsunIkiliyede sunum gerek o zaman dimi Nevoş yani bir sürü sunum
Görmemişim. Neyse sağlık olsunSöyledim ama
3 resim olsa poğaça kek ve sofraO oylamada olacak büyük ihtimal ondan en iyisi olsun
Beğenmeyen kolaj yapsın ama nasıl olur bilmem.Ben bilmiyorum canım
Egzantirik katmaya çalışacağımO oylamada olacak büyük ihtimal ondan en iyisi olsun
20 ×3=60 resim3 resim olsa poğaça kek ve sofra
Olsun nolur20 ×3=60 resim