- 24 Eylül 2018
- 98.614
- 295.214
- 698
Bence deAnasına benzemez
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence deAnasına benzemez
Hadi inşaallahBence de
Yok abla almıyayım çekirdek kısır dolma varsa alırımÇekirdekte ister misin
Nefes aldın mı diye bir soryasminsay sen hani bu hafta sofra kuruyordunBenim kuru dolmalarım nerede kaldı
Geçmiş olsunNefes aldın mı diye bir sor
Fırtınada cabası. Belim düzelirse haftaiçi yaparım, düzelmez ise haftaya
İşten gelince olcaktı ama telefonu bozulmuş tamire vermiş, iş çıkışı da gidip alcakmış falan biraz geç olcak. Ama ben o gelmeden masayı hazırlayıp çekimi yaparım zaten sakin sakinNe zaman doğum günü
Off ne güzel olurdu abla kendi günüme kadar telefonu parmaklıycam mecburAyyy onlardan bende alırım
Tamam canım bekliyoruzDoğum günü kutlu olsunİşten gelince olcaktı ama telefonu bozulmuş tamire vermiş, iş çıkışı da gidip alcakmış falan biraz geç olcak. Ama ben o gelmeden masayı hazırlayıp çekimi yaparım zaten sakin sakin
Abla 2 malzmem eksik kısmetse yarın pazarda onları alıcam çarşmba günü evde değilim tüm gün perşembeye açarım inşallahSenin gün ne zaman
Normalde yeni doğan bebek resmini göstermiyorum ama size istisna yapıp özelden paylasabilirimHadi hayırlısı olsun canım
Sağlıkla gelsin cadımızBir resmini hakettik diye düşünüyorum
Hahaha bendeDoğunca sadece saçlarını ve dişinin olup olmayacağını merak ediyorum
Geçen dua ettim ama boşluğa denk geldi sanırım, çocuk doğmadı yarın hastaneye gidince boll boll dua etmeye başladım yine. Özel isteğiniz varsa yazın beni etiketleyin. Kivranmaya başlamadan önce esigim duayıRedGirl kızlar isimlerini versin hepsine dua etBanada dua et
Yok abla aslında daha erken yapardım da nasip diyelimOooo süper çok beklemeyeceğiz
Neyse büyüyünce atarsınNormalde yeni doğan bebek resmini göstermiyorum ama size istisna yapıp özelden paylasabilirim
Hahaha bende
Geçen dua ettim ama boşluğa denk geldi sanırım, çocuk doğmadı yarın hastaneye gidince boll boll dua etmeye başladım yine. Özel isteğiniz varsa yazın beni etiketleyin. Kivranmaya başlamadan önce esigim duayı
Cevap geç oldu kusura bakmayın şimdi geldim eve.diye kastettiğim kişi HanimKelesimiGetir dir, bu sebeple öküz altında buzağı aramayın. Kendisi de konuyu anlayıp gerekli cevabı vermiştir.