İyi hadi inşaallahYarin 7.30 muş aşko
Krema için malzeme almaya çıktım abla dün yaptığıma kullanınca malzeme kalmamış
Ne zaman doğum günüKrema için malzeme almaya çıktım abla dün yaptığıma kullanınca malzeme kalmamışher şeyim hazır sayılır, son dokunuşları kaldı
Sanırım ben dışında herkes konuyu biliyormuş. Kimi sebepler, bahaneler uydurarak suç ve suçlu bulma çabasında olmak gibi bir niyetim yok öküzün altında buzağı aramıyorum ...
Ablalar deyince istemsizce üzerime alındım. Kusura bakmayın...
Ayyy keşke yakın olsak kucağımıza alsak
Abla olduğum için bu kadar mutlu hissettiğimi hatırlamıyorum.: ))))) hay Allahım
nevresteteye de yazdım sitede 2 kişiye abla diyorum biri Hanım abla diğeri de Elhan sana(nevreste) da şakacıktan abla diyorum dedim.... buzağı arayanlar açıkta aramıyor sizinle hiç alakası yok hay allahım hay
Direkt okula yazdiracak
Yok Ay doktor bu geceyi de ona fırsat olarak veriyorum en geç yarın 7.30da hasta eye yatısını yapalım dedi.
Hahahahah biliyor musun dün hemen toka koydum valize bu gidişle saçları uzun sırma gibi olacak
Hadi hayırlısı olsun canımY
Yok Ay doktor bu geceyi de ona fırsat olarak veriyorum en geç yarın 7.30da hasta eye yatısını yapalım dedi.
Yarışmaya alalımDirekt okula yazdiracak
Doğunca sadece saçlarını ve dişinin olup olmayacağını merak ediyorumHahahahah biliyor musun dün hemen toka koydum valize bu gidişle saçları uzun sırma gibi olacak
Belki o fincana çay koyarYarışmaya alalım
Anne dermisDoğunca sadece saçlarını ve dişinin olup olmayacağını merak ediyorum
Anasına benzemezBelki o fincana çay koyar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?