- 8 Haziran 2013
- 56.152
- 149.105
Bu 3 gün okula alıştırma haftası pazartesi tam gün olacakKız nasıl 1. Sınıf o öyle 2 saat hayırlı uğurlu olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu 3 gün okula alıştırma haftası pazartesi tam gün olacakKız nasıl 1. Sınıf o öyle 2 saat hayırlı uğurlu olsun
Alışma haftası öyle olurKız nasıl 1. Sınıf o öyle 2 saat hayırlı uğurlu olsun
Sabahtan beri hadi gidelim hadi gidelim giyindik gideceğiz birazdanAlışma haftası öyle olur
Heee tamam. Ben uzak kalmışım bu konularaBu 3 gün okula alıştırma haftası pazartesi tam gün olacak
Ah kıyamam, şimdi çok ister ama bi kere başlayınca nerden başladık, oku oku bitmiyor moduna girerSabahtan beri hadi gidelim hadi gidelim giyindik gideceğiz birazdan
MaşallahBugün onun bayramıSabahtan beri hadi gidelim hadi gidelim giyindik gideceğiz birazdan
Günaydın elticimGünaydınAkşama hazır mıyız
Sizede hayirli olsun canomSizin içinde hayırlısı olsun
Sağol ablacım. Sağlıcakla gidip gelsinler
Evet 1.sınıf
12.20 de başlayacak 14.30 da bitecek
Günaydın FilizCanGünaydın
Günaydın fülüzümGünaydın
Günaydın yasom nasilsinGünaydın FilizCan
Gunaydin perim nasilsinGünaydın fülüzüm
Şükür kuzum iyiyim azonce geldik okuldan bir bakayim dedim.sen nasılsınGünaydın yasom nasilsin
Gunaydin perim nasilsin
180 kilomu yok artıkKayınpeder halden 180 kg domates, 40 kg kırmızı pancar almış
Tarhanamı ufaladım, öğleden sonra çekme işlemine geçeceğim. Pertim çıkmaz ise, görüşürüz
Oy oy Allah kolaylık versin yasomKayınpeder halden 180 kg domates, 40 kg kırmızı pancar almış
Tarhanamı ufaladım, öğleden sonra çekme işlemine geçeceğim. Pertim çıkmaz ise, görüşürüz
Çok şükür FilizCan, şimdilik dipçik gibiyim, sonramı bilmiyorumGünaydın yasom nasilsin
Gunaydin perim nasilsin
Bende iyiyim canim hayırlı olsun okulunuzŞükür kuzum iyiyim azonce geldik okuldan bir bakayim dedim.sen nasılsın
Bende iyiyim şükür kahvemi içtim kendime geldim öglen okunsun uyurum sanirimÇok şükür FilizCan, şimdilik dipçik gibiyim, sonramı bilmiyorum
Sen nasılsın?
İlla unu çıkaracak, 2 kasa al demiştim. Vur dedim, öldürdü yine180 kilomu yok artık
Sağol teyzesiBende iyiyim canim hayırlı olsun okulunuz
Bende anca dinleniyorum